Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/savrsenstvo07

Marketing

U šoku sam!

Isuse Bože!!Kaj mi se danas dogodilo,onak..ne vjerujem!!
Bila sam jutros u školi.Ajme,super sam se sredila.Imala sam rozu,kariranu suknjicu i gore običnu bijelu pamučnu majicu.Još sam imala frizuru u stilu Britney Spears i slatke balerinke..Svi su me u školi gledali.Cure su bile ljubomorne,a dečki su slinili zamnom...
Pod velikim odmorom sam otišla s frendicama do dućana(naravno,ništa za jelo!!pazim na kalorije.išla sam kupit kaugume).
Onda se dogodio prvi šok.Onak,Petra(frendica) mi je kupila čokoladicu Mars i dala mi ju ispred svih ljudi,govorila je nešto o malom znaku pažnje.Onak,glupačo,kaj želiš da se udebljam!?Mislim,naravno da sam ju gadljivo pogledala i rekla-ne!Sad čak razmišljam i da ju izbacim iz društva.Lana i Sara će se i onak složit,jer one se uvijek slažu s mojim mišljenjem.Mislim,kako je mogla bit tak drska da mi to da!?
1.To ima užasno puno kalorija
2.To je tako odvratno.Ja jedem samo skuplje stvari.Ove tko zna koliko stoje u dućano.Onak,nema šanse da ja to jedem!
Onda je slijedio još jedan šok.Onak,prošo je neki metalac i onak,pitao me za broj!Duh,zar da takvom smeću dajem broj!?No way...Samo sam ga odmjerila(i uočila one odvratne prljave marte,neke izlizane crne hlače i majicu s natpisom one grozne grupe-Iron Madden) i pozvala frenda.Frend ga je naravno odmah otjerao.Onak,super je imat tak nekog tjelesnog čuvara,kao što je taj frend.On me često brani od takvog ološa kao što je taj metalac.
Mislim ti metalci,punkeri i slični su fakat grozni.Prvo,izgledaju užasno.Onak,u čemu je uživancija ak izgledaš ko lutalica?
Onda,užasno smrde.I kad mi se pokušavaju upucavat,ne mogu se skoncentrirat na ništa drugo osim njihovog smrada.Al dobro,vjerojatno i onak imaju loše upade
A tek one metalke..Uopće nisu ženstvene!I to je tak jadno..!Izgledaju kao dečki..Onak,masna kosa,sve u crnom,s martama.katastrofa!
Idem ja sad ljudi,moram se spremat za van.Malo sam bolje,pa idem s bubekom van..
Pusa

Post je objavljen 28.09.2006. u 17:36 sati.