Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tokiomama

Marketing

GO, MAMA, AGAIN

Novi post!

Ali ništa posebno, tek toliko da bude novi post, barem još jedan ovaj mjesec. Nemam ništa pametno što bih vam mogla napisati, o TH znate sve što bi trebali znati, jer su cure na blogovima jako vrijedne. Možda nekoliko sitnica iz mog života, recimo, nestao mi je moj ljubimac, Čudovište, moj najdraži i najblesaviji mačak, već ga nema više od mjesec dana i bojim se da se ovaj put neće ni vratiti. Zatim, prodala sam auto i zato sam malo u bedu, ali nevermind, bit će sve supach kad kupim drugi, opet sam na kotačima, hahaha. Nova školska godina je i meni donijela puno novosti, sad imam tri školarca i nikad kraja roditeljskim sastancima, još sam k tome i predstavnik Tininog razreda u roditeljskom vijeću, pa je i to bio sastanak jučer i nek netko kaže da mu je dosta škole....meni je!!!!!

Malo bih se još osvrnula na koncert, čitam postove cura koje su bile i vidim da su sve to doživjele jako emotivno, kao i moja Tina, koja par dana nije mogla doći k sebi. Ali cure drage, drugi put će biti već lakše, vidjet ćete. Dojmovi s koncerta se mislim još uvijek nisu slegli, sklopljena su nova poznanstva, lete mailovi naokolo....no to je supach, treba se družiti, razmjenjivati misli i iskustva.

Zatim malo o komentarima. Lijepo od vas da me i dalje posjećujete u velikom broju i ostavljate mi komentare, vratim koliko stignem, ako nekog preskočim nek se ne ljuti, nije namjerno. A što se tiče antifanova, oni nikako da se opamete, kaj ne? I da, jeste li pročitali, proglasili me pedofilom, hahahahaha.............jao čovječe, još bum radi TH-a završila v buksi, da ne povjeruješ načisto!!!!! Kaj me budete posjećivali?????? hehehe

No, nevermind, razumijem da ima vas koji ne možete shvatiti kako netko u mojim godinama trači vrijeme na ovako nešto, ali jedan komentar je bio vrlo blizu istine, a to je da na ovaj način pokušavam uspostaviti što bliži kontakt s mojom Tinom, a mislim da mi to i uspijeva, i da njoj ovo puno znači, kao i saznanje da ima moju podršku u svemu (dobro, ne baš u svemu, ali skoro. Tina, pirsanje ti nebum dozvolila!!!!!!!!!!!!!!!!!hahaha)(a možda i budem, ali ako budeš jaaaaaaaaaaaaako dobra).

Slika ovaj put nebude bilo, ionak neznam šta je s ovima koje je Tina stavljala, pa ih Slibe ne prikazuje.

E da ne tupim dalje, jer tko bu ovo ionak čital, jedan veliki KISS od mene za sve vas i naravno

mahmah

Post je objavljen 28.09.2006. u 12:15 sati.