Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/djankalankaho

Marketing

ŠARENA REVOLUCIJA U SARAJEVU

Terorizam danas na djelu i u Bosni i Hercegovini

Za sada niko nije preuzeo odgovornost za ovaj obojeni teroristicki napad na Predsjedništvo Bosne i Hercegovine. Drzavna hemijska sluzba je odmah izasla na djelo i visokosofisticiranim anti-teroristickim izbjeljivacem pocela sa sanacijom unistene imovine, cim bi sprijecili daljnje i nesagledive posljedice tog mukog teroristickog napada za cijom pociniocima jos uvijek traga Hemijska policija. Takodje, Vlada Bosne i Hercegovine je aktivirala u ovaj slucaj i elitne jedinice sluzbe za deratizaciju u traganju za pociniocima.

Clanovi Predsjednistva Bosne i Hercegovine su izrazili zgrazavanje izborom boja koristenih u ovom podmuklom obojenom teroristickom napadu, pozivajuci gradjane na mir i toleranciju.

Predstavnici medjunarodne zajednice su istakli da se ovakvo sto jos nije vidjelo u ostalim dijelovima svijeta, nadajuci se da se ovaj teroristicki cin nece ponoviti i zahvatiti ostale dijelove Evrope. Vidno uzrujani ovakvim razvojem dogadjaja, ambasade pojedinih drzava u Sarajevu su odlucile obustaviti rad do daljnjeg i najavili evakuaciju svog osoblja iz Sarajeva. Takodje, poslale su upozorenje svojim gradjanima koji su namjeravali putovati za Sarajevo da obavezno ponesu, kao mjeru predostroznosti, par izbjeljivaca i kabash sapuna.















Post je objavljen 28.09.2006. u 11:25 sati.