Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/secretdoor

Marketing

NOKIA CRO A PORTER

Nokia Cro a Porter


Najveći i najvažniji hrvatski modni događaj NOKIA CRO A PORTER ove sezone održava se pod radnim naslovom Fashion Victm od 4. do 7. listopada u Hypo poslovnom centru.

Osmu sezonu za redom vodeća imena hrvatske modne scene svoje kolekcije za jesen-zimu 2006./2007. predstaviti će na ovosezonskom, osmom po redu, Nokia Cro a Porter-u u prostorima budućeg poslovnog Hypo Centra u Zagrebu.

Cro a Porter vodeći je hrvatski modni i medijski događaj koji se odvija već osam sezona za redom (dva puta godišnje, u proljeće i jesen), a tijekom kojih je u njemu učestvovalo više od pedeset vodećih modnih imena iz Hrvatske i svijeta.

Posebnost ovoga događaja, u skladu sa poslovnom politikom samih dizajnera-sudionika Nokia Cro a Portera, je što dizajneri predstavljaju kolekcije za tekuću sezonu koje odmah nakon modnih revija odlaze u prodaju, a čime dizajneri reagiraju na zahtjeve i posebnost domaćega tržišta. Prvi Cro a Porter održan je u proljeće 2003. godine.

Pošto je već jesen pokucala na vrata došlo je vrijeme da promjenite krpice u ormaru. Pa evo slika nekih krpica koje nam moda nudi za jesen/zimu 2006. Vi sami presudite, što mislite o ovome!!!

opis slike

opis slike

opis slike

Eto to bi bilo od mene ukratko. U ponedjeljak mi počinje faks pa me nećete viđati često ali bez brige javit ću se sa novim pričama i dojmovima o prvim danima mog studiranja.Brrrrr....da se smrzneš od same pomisli!!!


Post je objavljen 28.09.2006. u 09:41 sati.