Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milou

Marketing

Problemi U Krevetu

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Kao i većini drugih muškaraca, svako malo se i meni dogodi da zakažem u krevetu. Svaki puta ista priča, koju sam, uz puno oklijevanja, priznajem, ipak odlučio podijeliti s vama, dragi moji čitatelji.

Seks. Neka lagana, erotična glazba. Ništa uobičajeno. Nešto što mi taj čas odgovara. Prigodno (Happy Mondaysa - Pills 'n' Thrills and Bellyaches). Predigra - uigrana. Ulijećemo oboje u krevet. Mazimo jedno drugo. Ljubimo. Zrak postaje mutan i zagušljiv. Pedantno, s krajnjom pažnjom, prstima i jezicima pretražujemo svaku poru svojih, već uznojenih, gorućih, tijela. Kalimo se. Stvari postaju tvrde. Topimo se. Stvari postaju vlažne. Penetracija. Lagana. Bez kurtona. Da ne ulazim u ulazak. Slijedi strastveno, jednosatno jebanje u svim pozama koje su čovjeku i životinji zamislive. Ne štedimo snagu. Udarac. Uzdah. Ne graničimo maštu. Smijeh. Ne predajemo se. Jecaj. Prolom tekućina. Tišina. Tama. I tada, u polusvijesti, u melankoličnom, toplom zagrljaju dvoje ljubavnika, ja zakažem: "zakazujem novu rundu za pol sata. Samo da malo dođem k sebi. Može?" - "Može.". I onda sve ispočetka.

***


Ovaj tekst ne posvećujem, nego poklanjam mom prijatelju Gjurii. Od sada je njegov. Kao da ga je on napisao. Na njegov osobni zahtjev, i uz podršku drugih blogera, Gjuroo će također biti i gost urednik ovog posta. To će reć, da sve komentare i pitanja, koje tu ostavljate, upućujete Gjurii, a on je svečano prisegnuo da će svima i svakome odgovoriti. Uživajte!



Post je objavljen 28.09.2006. u 02:11 sati.