[povremeniQ]
Pregled vijesti za 28.9.,qstrip.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/qstrip

Marketing

[povremeniQ]
Pregled vijesti za 28.9.

»Jeste li znali da je večeras otvaranje Salona stripa u SKC-u? Možda bude i promocija onih Manarinih albuma koje je Beli put najavljivao? No, ukoliko njihovo izdavanje bude odloženo za Sajam knjiga, trknite do nekog italijanskog kioska i nabavite uz novine prvi deo kompletnog Manarinog opusa. Ako se to ne bude prodavalo, ne znam šta će.

»Eh da, u Beogradu Salon stripa, u Italiji Manara na kioscima... ali ne samo Manara, već i jazz albumi, uz koje dobijate i strip. Cenim da će prodaja biti manja od Manare, ali mi se dopada koncept.

»Hoće li Zoran Penevski biti na Salonu stripa u SKC-u večeras? Evo recenzije albuma Anatomija neba kojeg je uradio sa Ivicom Stevanovićem, a koji je nedavno izašao u Francuskoj, zemlji iz koje dolazi i glavni gost Salona stripa, Olivier Ledroit.

»Izgleda da Dylan Dog gigant System comicsa neće izaći za Salon stripa, već za Sajam knjiga... no, ako na Salonu sretnete Milana Rusalića, taman možete da ga pripitate hoće to biti HC ili SC izdanje. A do tada, bacite pogled na galeriju skica i tabli DD-a u Repubblici, i pročitajte drugi deo masakriranja Sclavijevog povratka ovom serijalu. Vidimo se u SKC-u!

(Djole)

Post je objavljen 28.09.2006. u 00:27 sati.