Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/getyourgunn

Marketing

Evo mene again, dobila sam se! Tnx na onoliko komentara...

E da, neam blage kaj me puklo u ponedjeljak…
Objavila sam ovaj post (ispod), ali ipak je pobijedila moja ženska strana…
Strana koja ne bi podnjela da me zatvore u neku sobicu gdje bi samo morala šutit i moliti. A ne, nisam ja takav tip. Puklo me nešto, valjda zato kaj je bio ponedjeljak. Ma čim se bliži vikend ja sam sva happy. Eto, sutra idemo van, ne mogu dočekat. Samo živim za te izlaske i za te večeri petkom i subotom kada se svi okupimo u Ziheru ili kod zidića. Ma cijela stvar s školom i životom ne bi imala smisla da nema vikenda i frendova. Hvala, hvala na ovoliko komentara (više od 50 vas mi je ostavilo komentare-ne znam kad ću uspit to opet) kaj se tiče moje odluke koju sam iznijela u ponedjeljak. Vidim da je nekima ipak stalo. A i jako me dugo držala ta misao (sarkazam, naravno)… :)
Komentari su vam bili, hm… Trgala sam se od smijeha dok sam ih čitala. Osobito one koje mi je Bruno ostavio… E sam da ti priopćim nešto: obećala sam da ću donijet bazuku u školu i srediti te s tim, al pošto nisam imala vremena sad ti kažem, zabranit ću ti komentiranje na ovom blogu. Iz det klir??!
E ,da. Moram već sada spomenuti, jer jedva čekam …
7.10. slavim rođendan s još 3 frenda. (Da, svi smo Vage izrazito dobri ljudi.)
One koje smo pozvali već znaju i moraju obavezno doć!!! Tko hoće neka se ubaci i dođe sam, nema beda! Slavimo na Korani, nad onim natkrivenim, gdje su bili Dani piva.
A taj će vikend bit super. 6.10. je moj pravi rođendan i pada na petak. Great!!
7.10. slavim s Mađarcem, Anitom i Guštinom. Ma bit će super!! I hardly wait!!!
Što još da kažem nego, volim vas sve, i muške i ženske (ok, muške ipak više-bez uvrede žene ja se mijenjat ne mogu i neću!) i jedva čekam petak da vas vidim…
I samo mi zaželite sreću da me u petak ne digne fiziku jer ću dobit takvu kulju da neću više znat' kako se zovem… neam blage o fizici, moram na instrukcije. Al kaj nije malo bed nazvat nakon 4 tjedna škole čovjeka da ništa ne kužim?! Ali morat ću.



Uživajte!!!



Post je objavljen 27.09.2006. u 22:25 sati.