Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stellaland

Marketing

...

Već je srijeda i polako ali sigurno približava se onaj famozni 2.10. i početak faksa. Kako se osjećam? Prije svega zbunjeno, ali i znatiželjno. Vjerojatno ćemo prvo vrijeme zbunjeno i preplašeno zujiti hodnicima dragog nam faksa, ali nadam se da ćemo se svi brzo naviknuti na faks, upoznati nove ljude, steći neka prijateljstva tj. da ćemo se snaći u ovom novom razdoblju našeg života.
Jesen je i službeno stigla na naša vrata, ali zasada nasreću još ništa od kiše i dugih rukava. Neki dan sam bila u malom shoppingu i kupila dvije fora veste, jednu crnu a jednu smeđu, ful fora majčicu smeđu i tenisice i to sve zajedno za oko 500 kn. Gdje tako jeftino? Amadeus. I snižene tenisice na 200 kn. Mislim da bolje proći nisam mogla. A malo osvježila jesensko-zimsku garderobu.
Osjeća me bolje nego zadnjih dana. Jednostavno sam postala svjesna da se treba hrabro boriti s problemima, da treba uživati u životu i ne žalovati za onim kaj je prošlo nego pamtiti prošle dane u obliku lijepih i neizbrisivih sjećanja i uspomena. Jer svako životno razdoblje nam nosi nešto novo, i osmijeh i radost, i tugu i suze, lijepe i one malo manje lijepe trenutke jer sve je to sastavni dio života. Možda je problem u tome dok smo bili mali kaj smo vjerovali da su ovaj svijet i život savršeni, da je život bajka. Ali kao što ide stih iz jedne Colonijine pjesme : Jer život nije ni bajka ni san, život nas tjera u novi dan, preko trnja i akmnenja ponesi boje svojih zastava. Kao što nam ovi stihovi slikovito govore o životu, bitno je spoznati da život nije savršen ni bajkovit, ali je lijep, te da za uspjeh i sreću je potrebno puno truda, muke i odricanja. Uspjeh je relativan pojam. Većini ljudi, nažalost, on predstavlja imati samo što više novaca, što bolji auto, što veću i luksuzniju kuću. Žalosno, ali istinito.
Ja samo želim biti sretna, biti slobodna, živjeti punim plućima, nesputana okovima, slijediti svoje snove, ne posustajati ni odustajati od svojih ideala, biti okružena ljudima koje volim i do kojih mi je jako stalo, želim se baviti onime što volim i što me zanima, želi čitati poeziju i romane, slušati muziku, želim se smijati, trčati, plesati,jednostavno, želim živjeti!

Stella

Post je objavljen 27.09.2006. u 16:44 sati.