Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hmnkgospic0607

Marketing

NAJAVA 1. KOLA HMNL

Od sada ću svakog tjedna najaviti sljedeće kolo te reći svoja očekivanja i prognoze. Evo kratka najava prvog kola:

MEJAŠI - GOSPIĆ x2

Derbi kola. Gospić u Split putuje bez Brazilca Romaria, Ricardo ide. S jedne strane Bajrušević, Radolfi, Jakić, a s druge Tomičić, Grželj, Ricardo, Ibrišimović. Spektakularna utakmica je zajamčena. Dvorana će biti krcata, navijanje po običaju fenomenalno, onakvo kako može bit samo u Splitu. Očekujem pobjedu Gospića (srce me vuče), ali bio bi zadovoljan i s bodom što mi se nekako čini i najrelnijim.
REZULTATI LANI U PRVENSTVU: MEJAŠI - GOSPIĆ 3-1, GOSPIĆ - MEJAŠI 7-0,
PLAY OFF: POLUFINALE: MEJAŠI - GOSPIĆ 4-5, GOSPIĆ - MEJAŠI 4-1

BRODOSPLIT - ORKAN 1

Također derbi. Derbi sa većom tradicijom nego ovaj prvi, ali i derbi u kojem očekujem lošiju igru i lošiji nogomet nego u prvoj utakmici. Vjerujem da će Split rutinski pobijediti Orkan i da utakmica neće imati nekakvu posebnu napetost. Vrijedi istaknuti par pojedinaca susreta koji svojim potezima često znaju ouševiti malonogometnu publiku: Hertl,K.Morina (Orkan), Osibov,Brčić, Jukić (Split)
REZUTATI LANI U PRVENSTVU: ORKAN - BRODOSPLIT 1-1, BRODOSPLIT - ORKAN 8-3

CROATIA - KIJEVO 1x

Utakmica koja bi mogla bit vrlo interesantna, osobito ako obe ekipe nastupe u najboljim sastavima. Ne vjerujem da Kijevo iz Šibenika može odnijet bodove, možda tek bod.
REZULTATI LANI U PRVENSTVU: CROATIA - KIJEVO 3-7, KIJEVO - CROATIA 8-3

SOKOLI - PETRINJČICA 2

Utakmica u kojoj će Sokoli probat doć do nekakvih bodova, ali čisto sumnjam u to, osobito ako Petrinjčica nastupi i sa igračima velikog nogometa, ali kod njih se nikad ne zna tko će igrat. Očekujem da će Petrinjčica doć do pobjede koja bi im bila veoma značajna. Misle li u play off, a po sastavu bi uz malo sreće mogli do tog 8. mjesta trebali bi pobjeđivat u gostima protiv najslabijih, a kod kuće su sposobni i velikim oduzet bodove.
REZULTATI LANI U PRVENSTVU: SOKOLI - PETRINJČICA 3-5, PETRINJČICA - SOKOLI 4-6

USPINJAČA - INERO 1

Nadam se da će ova nova Uspinjača privuć nešto više gledatelja u dvoranu. Ali bez obzira na broj gledatelja teško je išta drugo očekivati osim rekao bi uvjerljive pobjede Uspinjače. Ne vidim na koji način će gosti zaustaviti Grdovića.
REZULTATI LANI U PRVENSTVU: -

GOŠK - TORCIDA 1X

Ne vjerujem da Torcida u ovoj utakmici može uhvatiti puni plijen, dok bi domaćinima to i moglo poć za rukom(nogom).
REZULTATI LANI U PRVENSTVU: TORCIDA - GOŠK 2-2, GOŠK - TORCIDA 5-4

Post je objavljen 27.09.2006. u 16:15 sati.