Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/richievamalaus5

Marketing

Evo mene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey,moram ali moram napisati novi post...Imam puno novosti...
Dajana tj. johnsonica je dobila mail od Mikela...Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!Eto sad su skroz povezani,našli su se dvoje ljudi koji si pašu 100% koji će biti sretni do kraja života i imati puno male čokoladne djećice,malo sam pretjerala johnsonice ha?,ma nisam,he he he...Ja sam tako sretna zbog nje jer joj se san ostvario...Ja sam malo tužna jer znam da se meni to nikad neće dogoditi,toliko volim svog Richia ali da li će se dogoditi to što i Dajani,ali ja sam uporna i ne gubim nadu i NIKAD NE RECI NIKAD!!!!!I da ja i johnsonica ćemo se najvjerivatnioje uskoro upoznati...Jeah baby yeah yeah...Ja sam nju upoznala preko ljeta i dosad smo se već puno sprijateljile jer imamo puno toga zajednićkog,ja nju zovem us5 sekicom,he he he he...MA SUPER JE ONA!!!!Joj kad se vidimo kako ču je zezat MIKEL + jOHNSONICA DVIJE SU ČOKOLADE I RODIĆE SE PUNO MALIH ČOKOLADICA...he he he...Samo tako US5 sekice,he he he...Vidimo se uskoro!!!!!!!!!!!!!
Uglavnom naš US5 snima svoju pjesmu u L.A.-u...
I u sljedećem BIG IN AMERICA možete vidjeti to snimanje i djelove spota...Joj kako ču ja onda još više poluditi za Richiem!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,VOLIM GA...
I ako ste ludi za US5 nemojte misliti da je to prolazna faza,o ne nije to je tako i ostat će jer ako ste ludi za njima US5 duh će stalno biti u vama...he he he...malo sam pretjerala...
Ali istina je ja sam još uvjek luda za njima a kad sam ih tek vidjela,uuuuuuu davnoooooo,ali mogu reći možda čak i višeee!!!!!
Ajd pusaaaaaaaaaaaaaa...Znajte jedno volim vas uvjek kao i US5 i Richia ZAUVJEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
US5 4EVER IN MY HEART!!!!!
RICHIE VOLIM TE!!!!!!!!kiss


I OSTAVITE MI KOMENTARA!!!!!!!!!!!!!!!!




Evo US5-ova pjesma "In Da Club"



Post je objavljen 27.09.2006. u 15:51 sati.