Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bezideja

Marketing

Zasto pokusati biti glup ako vec jesi?

UVOD
-DAkle, nasLov nema veze sa postom!
-Sinoc sam se probudio u 2.30 i shvatio da nisam navio budilicu za praksu.., poslije toga sam se digao u 5 jedva, i zapeo za neznam sta i prosuo se po podu. haha
-Ako ima ko kreditnu nek se javi jer bi trebao kupit nesto sa interneta! mozda cak dobije nekih 100 kn.
-ooooovaj zelim reci da nas je napustio cheddo pa je tako organizacija SLINA propala. Sad smo otvorili novi biznis, pitajte shtrumpfa za daljnje informacije. Osnivamo novu organizaciju za humoristicne, komicne, duhovite i smijesne trenutke. HKDST nema bas smisla ali ajde dobro... Napravite neku glupost snimite to na mobitel i date to nama, a mi to stavimo na cd koji cemo raspacavati okolo kao neku gudro.. samo sto je legalno. Vec ja imam svojih snimaka mac na kompu... Cheddo itd.

PRICA
-ovo je bio lagani uvod, a sad slijedi jedna prica, prica kaze sledece:
javio mi se nedavno nas dugo odsutni casper i ispricao mi je da ga mnogo ljudi zloupotrebljava i iskoristava (bezobraznici). Ako pusite cigarete ste face,a ako pusite travu narkomani rekao je on i uhvatio se za srce. Bol mu je proDirala duboko u njegovu vec otprije ranjenu dusu. ja sam ga upitao kako to da ga dusa boli, a on mi je odgovorio da bi svakoga bolila da ga je naguzio majmun od 2 metra. Ja sam se grohoto nasmijao i krenuo lagano pjesice prema zori. Cuo sam da je ful dobro kad si na vlasti. Sad neznam dal misle na tetu Vlastu ili... I tako ja hodam ulicom,a na ulici nikoga osim dvometarskog majmuna, mene, caspera i jednog mog prijatelja kojeg necu imenovati. Casper je odmah nestao s tisinom. Ja sam poceo bjezati, a moj prijatelj >?< je nastradao... Majmun ga je uhvatio u svoje narucje i silovao ga je zestoko brzinom ludog vepra. Oci su mu bile krvave od bijesa, a muda napukla pa ih je morao isprazniti. tako je >?< sada tezi za jedno 5 kg. Vise ne sjedi kao covjek vec legne za stol poput psa. Neda mi se dalje pisat idem doma pa mozda poslije nesto napisem. SMRT DVOMETARSKIM MAJMUNIMA!
Pozdrav lmsa

Post je objavljen 27.09.2006. u 09:49 sati.