Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/joma2006

Marketing

Muškarci ili žene???

Eto mene opet!!!
Na psihologiji smo raspravljali o inteligenciji!!!
I tako je došlo do pitanja: Ko je inteligentniji ?blabla
Žene ili Muškarci?
E sad svi bi naravno muškarci rekli da su oni inteligentniji a žene bi rekle da su one inteligentnije!(Kad i jesmosmijeh)
Ali odgovor je ovakav:

Krivulja kod žena pokazuje da ima najviše prosječnih žena(a to znači da postoji 50% pametnijih i 50% glupljih od njih),dok krivulja muškaraca pokazuje da nema baš previše prosječnih muškaraca već ima više genijalaca ali da se ne umislite i jednako toliko mentalno retardiranihnut!!!HEHErofl

No dobro sad ću vam stavit dolje jedan Test pa se zabavite a odgovore ću stavit u prvi komentar,ako ste inteligentni nećete varat!!!rolleyessmijeh

1. Neki mjeseci imaju 30 dana, neki 31... Koliko mjeseci u godini ima 28 dana?

2. Ako ti doktor da 3 tablete da popiješ po jednu svakih pola sata....koliko će vremena proći dok popiješ sve tri tablete?

3. Krenuo si u krevet u 8 sati navece, te navio sat da zvoni u 9 ujutro. Koliko sati sna ćes imati prije nego te probudi alarm budilice?

4. Podijeli 30 sa pola i dodaj 10. Koji broj ćes dobiti?

5. Stočar ima 17 ovaca. Sve osim 9 su uginule. Koliko mu je ovaca ostalo?

6. Ako imaš samo jednu šibicu i uđes u jaaako mračnu i hladnu sobu u kojoj se nalazi petrolejka i kamin. Šta ćes prvo od toga zapaliti?

7. Čovjek sagradi kuću sa četiri zida. Na svakom zidu je prozor i svaki zid gleda prema jugu. Kući prilazi veeeliki medo. Kakve je on boje?

8. Koliko zivotinja od svake vrste je Mojsije ponio sa sobom na arku?

Pozzzzzzzzzzzwavemahwavemahwavemah



Znam da se ovo ne uklapa u ovaj post al moram ovo stavit!!!



Post je objavljen 27.09.2006. u 08:23 sati.