Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cibonazg

Marketing

Warren za sada najdraži Cibonin igrač, Euroleague.net smatra Trepalovca jednim od najtalentiranijih domaćih košarkaša

Evo, prva stvar, u anketi koji vidite s desna (u biti možda i ne vidite, jer se zna pokvarit), Warren za sada pere konkurenciju i izgleda da je prošle sezone pokupio simpatije gledatelja. Ja sam samo jednom glasovao za njega, da ne bi bilo da namještam. U biti, neki puta vam se ankete i ne pokaže, ali onda samo trebate refreshati stranicu i onda obično dođe. Nakon Warrena slijedi planetarno popularni Davor Kus, pa onda Goran Vrbanc, a i mislim da znam tko to stalno glasa za Vrbanca.

Dalje, upravo na ovom linku je predstavljanje Cibone za novu sezonu, written by Euroleague.net, na kojem su, među ostalim, napisali da je Alen Trepalovac jedan od najvećih hrvatskih talenata, i ja mislim da tu nije ništa smješno, da bi od njega baš nešto moglo biti. Uglavnom, sviđa mi se sve šta su napisali, osim šta su umjesto Ugirinoski napisali Udrinoski, ali nije strašno. Priložene su i dvije slike. Na prvoj se Kus fajta sa tamnoputim nigerima iz Olympiakosa, a na drugoj je Warren kako prolazi pokraj, naravno nemoćnog Lakoviča.

A i što se tiče ovoga da je Trepalovac smatran jednim od naših najvećih talenata, i nije toliko čudno jer i nije baš da strani promatrači i imaju neki izbor mladih igrača za gledati kod nas, odnosno, vide samo mali dio naših talenata, jako mali. Super je Trepalovac, ali tko zna kakvih još talenata ima za koje nitko ne zna, jer na žalost, kakva je situacija kod nas, nerjetki su slučajevi u kadetskim i juniorskim uzrastima, da utakmice igraju oni čiji roditelji malo napune trenerov novčanik, a onda se i zna dogodit da i još neki važni funkcioneri u klubu (predsjednik recimo) imaju neke svoje favorite koji isto ''moraju igrat'', i onda se dogodi da oni koji su na pošten način tamo, ne igraju, i to je žalosna realnost. Imam dosta primjera za koje znam, ali o tome ću pisati neki drugi puta, jer nije ni tema, a niti mi se da, a uostalom, dosta vas će i razumjeti o čemu govorim. Stvarno šteta za ovakvo podneblje u kojemu se rađaju najveći talenti da je palo pod svakakve igre i prevare, korupciju i ostale gluposti. Ali šta se tu može, ti lopovi drže svoje pozicije i ne daju ih, a najviše ispašta naša košarka, dok njima ne može nitko ništa. Stvar je vrlo jednostavna. Svi to znaju, nitko ne može ništa i dobro. Baš me sve podsjeća na pjesmu ''Hajmo rušit'' od Disciplinske komisije. Možda da to sviraju na zagrijavanju Cibone...

Post je objavljen 26.09.2006. u 23:29 sati.