Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/musicjunkie

Marketing

!!!LINKIN PARK!!!

E ovako ljudi pošto neznam šta da pišem ovako... Linkin park je promijenio pjevača koliko ja znam i kako se priča imaju par novih pjesama i ja sam ih poslušao! Nekao nije to to ( bar meni ) al su svjedno dobri! Ako želite poslušat neke njihove nove pjesme odite na www.mp3000.net piše vam i u sa strane u boxu ili u nekom postu znam da sam ju negdje naveo. Pa tamo možete skinuti i poslušat par komada ima ih dva ili tri. E posjetite blog hellkik.blog.hr dobar dapače odličan.
Sad mi se neda stavljat vam linkove... naučite se služit sa www.mp3000.net nut šala mala stavit ću ih sutra a možda i danas navečer oko 00.00! A joj sutra će mi u školi biti zajeano PIPEM TEST IZ MATEMATIKE NEMREM VJEROVAT A NEEEEEEDAAAAAA MIIIII SEEEEEEE UČIIIIIIIIT!!!! A ni neću, sve mi se više ćini da neću. Ma ko ga jebe pametan sam vam ja, snaći ću se imamo par pametnih u razredu... kad smo kod razreda razrednica mi se zove Radmila Brigljevićrofl kak mutavo ja ju zovem " raska Rada" ( raska=razrednica a Rada=Radmila) loodozujo sutra ću vam pokazat slike par frendića iz razreda i uz svakog napisat pripadajuću pjesmu !!! bit će sprdnje i smijeha ... časna pionirska a sad laku noć da ne počnem brljezgat DO SUTRA NARODE !!!!!!!!!wavewavewavewavewavewavewavewavewavewavemahmahmahmahmah

SVE JE U SEKSU VJERUJTE MI, A NE U PAMETI KOM TO JOŠ TREBA P.S. FALA BOGU NA DARU( KITi) I NA MLADIM ZGODNIM ŽENAMA OVO DRUGO ŠTA ĆE NAM JOŠ JEDNOM FALA BOGU NA NEBESIMA!!!

Image Hosted by ImageShack.us

A SAD BOK!

Post je objavljen 26.09.2006. u 21:30 sati.