Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/explode

Marketing

...why worry...

Napokon došlo vrijeme da ja napišem neki post...Nisam do sad imala vremena niti mi se dalo...Sutra pišem neki mutavi test iz matke, a ništa živo ne kužim...Al stvarno...Danas su kao cure došle da vježbamo i da ja nešto skužim, ali ništa od toga...Ma prva ocjena jedinica, boli me briga...bang A šta ću..? Ništa.
Ovih dana sam otkrila da neki iz mog razreda imaju blog, što je zakon...Mislila sam da sam jedina koja ga ima, al ga je onda Šako napravio (što odmah moram reći da ga posjetite, među linkovima vam je), otkrila sam i za Matin blog (također među linkovima), onda i za Nivesin...O Bože, ne mogu vjerovat...Zakon.
Danas su nam bili skraćeni satovi, pa smo bili gotovi oko 5 s nastavom. Čula sam da je bila neka utakmica Zagreb-Mladost tu kod nas, al sam prekasno saznala za to jer inače bi otišla...Ugl svi su danas otišli na Severinu u Sisak. Ja nisam. Hvala Bogu. Mislila sam, al onda sam odlučila da ne idem...I bolje.
Eto, neću dužiti previše...Kao što vidite, pozadinu mi neće još uvijek staviti, sad stvarno više ne kužim u čemu je problem...KOMA....

Idem sad..Sutra se moram ranije dići (znači oko 10...smijeh) da još matku proviježbam...Daj samo da dobijem dva!!!! DVA!!!! Ak dobijem jedan, gotova sam...Samo mi daj tu jadnu dvojku....

Molite se za mene i držite mi fige....Pozdrav svima, a pogotovo ovim mojim iz razreda....

mah

MySpace Layouts

MySpace Layouts



Post je objavljen 26.09.2006. u 21:36 sati.