[miQropriQazi]
Stripopad, dio peti,qstrip.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/qstrip

Marketing

[miQropriQazi]
Stripopad, dio peti

NE ODUSTAJTE! Danas ima čak jedan dobar strip u ovim priqazima! Možda i dva, ovisi kako zahvatim! Trud se isplatio! Ma, trud se isplati već činjenicom da je trud! Nastavak priqaza stripova s kaverdejtom listopada je stigao - ajmo!


THE BATTLE FOR BLÜDHAVEN #6 - Okej, ovo je zadnji nastavak miniserije koji raspetljava drugu miniseriju i na kraju je megacrossovera koji mijenja sve, al' jebote: na prvoj je stranici rezime plus ČETRDESET portreta bitnih likova. Nije ni tako glupo napisano, SSS je, ali zaista nije za nekoga tko nema katalog DC likova u malom prstu. Minus tri.

FIRESTORM #28 - Ah, ugodni me trnci prođu kad vidim ime "Moore" na koricama čak i kad znam da to nije i ne može biti Alan. U ovom slučaju je riječ o Stuartu koji pošteno odrađuje strip o dosadnom hladnoratovskom liku koji nije biozanimljiv ni kad ga je pisao Ostrander. SSS.

UNCLE SAM #1- E, nakon štozavrši gorespomenuti Blüdhaven, onda krene (između ostaloga i ovo). Od iste ekipe i opet nije loše napisan SSS, čak ima i jednu notu zanimljivosti i za normalne ljude: regrutiraju superheroje u patriote i one kojima je preča sloboda. Nešto se slično zbiva i u Marvelu, ne? Elem, tri plus na trud.

AQUAMAN #43 - lik zanimljiv koliko i Firestorm, samo za zapetljanijom prošlošću. Busiek neštopokušava, ne uspijeva. Na polminute je zabavno gledati kako veterani Butch Guice i Tony deZuniga odrađuju posao, ali sve vrlo brzopostane - voda. SSS.

RUSH CITY #1 - Op! Nisam očekivao od rutinera Chucka Dixona da me zabavi, ali jest. Rush jest pola Batman (grižnja savjesti), pola Punisher (sam protiv sviju) i pola Automan (ima kul kola), ali upadnemou priču i zadovoljni izađemo na kraju jer je kompletna, neglupa, suvremena, zanimljiva, s trunkom fantastike, čisto crtana. Jest sve to palp, ali ne ocjenjuje se ovdje prema nekom apsolutnom etalonu već prema ostvarenju zamišljenoga. Štoje Chuck ovdje htio, to je bogme i ostvario. Čista četvrtica.

Nastavlja se ...

(mcn)


Post je objavljen 26.09.2006. u 20:17 sati.