Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Sport u Pitomači

rukomet


Rukomet - rezultati
Druga ekipa ŽRK «Pitomača» subotnjom pobjedom u dvorani Osnovne škole Petra Preradovića, nad ekipom ŽRK «Lipik» sa 38:10, uspješno je započela ovogodišnje natjecanje u Međužupanijskoj rukometnoj ligi - skupina Bjelovar. Za ŽRK «Pitomača» igrale su: Kovačić, Kapitan (1), Habijanić, I.Kožarić (8), B.Lovrin (2), Filipović, Begović (1), Petković (3), Janeš (4), Veličan, I.Lovrin (5), Šandor (2), Mioč (12) i T.Kožarić.
kuglanje
Kuglanje
Na prigodnoj svečanosti što je održana u sklopu godišnje skupštine Kuglačkog saveza Virovitičko-podravske županije, pitomačkom kuglanju dodijeljene su dvije plakete. ŽKK «Pitomača» za trideset godina postojanja i rada, te Ladislavi Jergović, jednoj od osnivačica kluba i igračici pitomačkog kluba sa neprekidnim trideset godina dugim igračkim stažom.
nogomet
Nogomet - rezultati
Pred pitomačkim su nogometašima ovoga tjedna bile dvije prvenstvene provjere. U nedjelju su u utakmici sedmog kola III. HNL – istok gostovali u Molvama kod ekipe NK «Mladost», gdje su poraženi sa 0:1. Za NK «Pitomača» nastupili su: Majurec, Crnec, Oršulić, Klarić, Mrzlečki, Miloš, Šafran (Matić), Bujanić, Lulić (Trupina), Ivančić (Kovačević) i Škvarić. Pitomačani su u srijedu domaćini ekipi NK «Oriolik» iz Oriovca, u utakmici osmog kola, koja započinje u 16,00 sati.
U subotu su pitomački pioniri u Đurđevcu odigrali utakmice sedmog kola IV. HNL sjever. Pobjedom od 3:0 nad domaćim NK «Graničar» u Pitomaču su se vratili pioniri U-14, dok su obje mlađe selekcije pionira poražene, U-10 sa 3:4, a U-12 sa 1:5.
U nedjeljno prijepodne kadeti i juniori NK «Pitomača» u utakmicama petog kola IV. HNL – sjever kao domaćini pobijedili su ekipe NK «Podravac» iz Virja. Kadeti su pobijedili sa 1:0, a juniori sa 4:1.
NK «Croatia» iz Grabrovnice poražena je u Kalinovcu u utakmici četvrtog kola IV. HNL sjever, podskupina istok, protiv istoimenog domaćina sa 1:5, dok su u četvrtom kolu II. ŽNL Virovitičko-podravske županije, nogometaši NK «Sloga» iz Kladara pobijedili sa 4:1 ekipu NK «Bušetina». NK «Mladost» Stari Gradac u ovom je kolu slobodan. Četvrto kolo III. ŽNL Virovitičko-podravske županije u nedjelju je donijelo slijedeće rezultate: NK «Aršanj» Sedlarica - NK «Podravec» Dinjevac 4:2, NK «Rezovac» - NK Turnašica» 1:0, te NK «Otrovanec» - NK «Orešac» 1:1.
pitomača.hr

Post je objavljen 26.09.2006. u 19:52 sati.