Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/portkey

Marketing

Post u nastajanju

8:42

Virnula sam napolje. Tacno je onakav dan kad treba ustati, otici do biblioteke, uzeti neku knjigu i u povratku svratiti u prodavnicu po hleb, mleko i eurokrem. I imati 13-14 (korak napred u odnosu na prethodni post). I tako mozak najozbiljnije pošalje taj signal a onda shvati grešku i drekne - jes oblačno ali je i dalje Los Anđeles! Ružan i tužan i do biblioteke se stiže kolima a ne laganom šetnjom. Nema eurokrema!

Budna sam a ne moram to da budem. Ali ipak jesam, you know. A nekad sam bila noćna ptica i nisam mogla da otvorim oči pre dvanaest.

Videćemo šta će biti ovog neplanirano slobodnog dana.


11:43

Razvedrilo se! Sunce na sve strane, šta čovek da radi?

U biblioteci, omg, sve sami homlesi. Prilično smrde. Nisam mogla da nađem ni knjigu ni pisca a nije mi se sedalo za kompjuter pored svih homlesa pa sam se setila Organizmovog saveta da te knjiga nađe kad treba da te nađe pa sam se opustila i tako malo šetala kroz redove polica i sure enough ukaza se Narnia. Obradujem se, uzmem knjigu i zbrišem odatle.

A napolju sunce. Kako da se ubaciš u jesenji fazon onda?
Ide mi se kući.

12:43

Voicemail:

"Darling, hi, listen, I woke up this morning and I was like all, like, it's cloudy, wow, I feel just like that, let this be this really cool cloudy day and I was just getting ready and all and then all of a sudden it was sunny! You know? Sunny! And I was so in the mood for a cloudy day, you know, and then, I know I'm not making sense but I will in a minute, and then I was like, 'okay, what do you do on a sunny day when it's supposed to be cloudy anyway' and then as I was getting in the car, and the radio was on and they said on the radio that Scissor Sisters are in town and that they were givning away these tickets and then they played that song I don't feel like dancing, you know (peva)

Iiiiiiii don't feel like dancing
when the old na-na-na plays,
my heeaaaaaart could take a chance
but my two feet can't find the way,

you know? Anyway, so I thought, that's exactly what you do when it's sunny and it should be cloudy, you play Scissor Sisters. And THEN I thought of you. So give me a call."

No dancing today.

...

Osim možda ovako. E tako se to radi, dancing. Chaiyya forever.

21:56

Omg. Kako meni prolaze dani! Ovo je tragedija, tragedija! Ovaj dan je gotov,nema više tu šta da se kaže. I šta sad? Sutra na posao. I u subotu. I onda u nedelju opet slobodna. Ja živim od slobodnog dana do slobodnog dana a i kad dođe taj i takav dan, ne zna se da li će biti potpuno običan i ništa spec (kao ovaj) ili će biti actual dan u životu. Pa to znači dva dana u nedelji i onda šta bude.

Bedno.

Ne mogu se tako gubiti dani. Idem negde pre nego što počnem da citiram carpe diem ekipu. Ali jedno ću reći - primećujem da mi je tek poneki dan (na poslu ili off) stvarno pravi.

Na jogi je bilo grozno. Gužva i zagušljivo. I plus sva ta stopala, grozno.

22:39

Mada, mogla bih malo i da iskuliram. Mislim, ipak je bio lep dan, iako sam htela oblačno (kao ovaj moj drug Met koji mi je ostavio voicemail), kupila sam neko žuto-crveno cveće, lepo izgleda u vazni na stolu, onda knjiga je OD LI ČNA iako je sto posto dečja i tako i izgleda, tako da suma sumarum, nije bio loš dan at all.

Sad bi mi neki ljudi (znam i koji) sigurno rekli da treba da imam dete i to pa ne bih tražila smisao u životu, ali naravno da nije tako.



Post je objavljen 26.09.2006. u 17:42 sati.