Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dzepko

Marketing

Ima negeg i u bradi...

Drago mi je da se konačno cela ova rašomonijada završila - dao sam uslov! Juče sam odlučio da ću danas izaći, pošto je profesorica zakazala i danas, ali nekim drugim ljudima (nisam mogao da čekam do srede kad je inače bio termin za mene)... Izađem ja, lagano odgovorim tri pitanja, ona mene da 8-icu, doviđenja - doviđenja i to je to. Plavušica je bila cool ovog puta, nije me bezveze zajebavala. I šta sad? Sad ću da se napušim kao što odavno nisam, spremio sam u šteku dve 'stotke' i večeras će samo da se dimu u gradu Beogradu, opština Voždovacsmokinsmokinsmokin...

Elem, to nije razlog što pišem ovaj post. Razlog je sledeći - želim da postavim jedno pitanje: Jesu li devojke slepe??

Pišem podstaknut ličnim primerom - danas sam izašao na ispit sav čupav i dlakav (nisam se brijao 7 dana i izgledao sam kao da sam sad sišao sa pustog ostrva), ali, kažem ovo i ne mogu da verujem, uspeo sam sebi da namestim dva date-a u narednih 5 dana. U menzi sam sreo curu koju nisam video 3 meseca i počeli smo nešto da pričamo i ispostavi se da je šutnula dečka i ja tu uskočim. Kao 'hoćeš da idemo negde ovih dana', kaže 'važi, nazovi me'... Cool! A ja da sam na njenom mestu, ja sebe danas ne bih ni pogledao!

Priča druga - u slušaonici gde smo čekali ispit, dogovorim isto viđanje sa jednom drugom devojkom, standardna priča - čekamo ispit, kolko ti je ostalo - jedan, meni dva, ovo - ono i gotova stvar. A i plavušica (profesorka) me nekako blago gledala, možda umišljam, ali čini mi se da je tako. Najbolja stvar je što te devojke ne izgledaju uopšte loše (mada se o ukusima ne raspravlja).

Iz svega navedenog mogu da izvedem samo dva zaključka:
1. One su slepe, ili nemaju ukusa;
2. Meni stvarno dobro stoji brada (koju ja inače ne volim da nosim)
3. Mora da je im je sunce udarilo u glavulud

Tako... Sad odoh da se obrijem!

Post je objavljen 26.09.2006. u 16:37 sati.