Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/playingtheangel

Marketing

Escape is just the beginning

Ok....relativno sam još u bedari...jer čini se meni PMS traje mjesec dana...i još mi je danas pozlilo pa sam išla doma iz škole...bila sam samo na matišu, biosu i hrvatskom...s time da smo pisalimatiš i dobit ću lijepu kečinu za početak godine...I cijeli dan sam općenito bila trula pa sam došla doma.
Uglavnom mene još od sinoć drži želja da napišem post. Zašto? Jer sam gledala zakon braće.

Oh Ana jel se to rađa nova opsjednutost?? Rekla bi da da.
A to znamo zato? Jer sam propustila kučanice zbog nje ,a ja nikad ne propuštam Kučanice.
Eto...što reći...zaljubljena sam u tu seriju...i u Michaela...a bilo je i za očekivati,a sta ces...Jebemu ja sam tak predvidiva osoba!
enivej evo sta rtl kaze o toj seriji i of kors par fotkica...
Michael Scofield (Wentworth Miller) očajan je čovjek u očajničkoj situaciji – njegov brat, Lincoln Burrows (Dominic Purcell), osuđen je na smrt zbog ubojstva za koje je Michael uvjeren da nije počinio. Pravi se dokazi ne pojavljuju, policija je već odavno zaključila slučaj i vremena je sve manje. Ostavši bez ikakvih drugih opcija, Michael svjesno odluči traljavo opljačkati banku, samo kako bi bio uhapšen i poslan u isti zatvor u kojem mu i brat čeka smrtnu kaznu, državnu kaznionicu Fox River State. Jednom kad se nađe u zatvoru, Michael, građevinski inženjer u posjedu svih zatvorskih nacrta, počne planirati bijeg, ali i način kojim bi dokazao Lincolnovu nevinost.

Uz pomoć partnera iz ćelije, Sucrea (Amaury Nolasco), Michael se polako povezuje sa skupinom različitih zatvorenika, uz čiju se pomoć svoj plan nada efikasnije ostvariti. Među njima su i bivši mafijaški šef John Abruzzi (Peter Stormare) te Charles Westmoreland (Muse Watson), čovjek za kojeg mnogi vjeruju kako je slavni, ali nepotvrđeni, otimač aviona D.B. Cooper. Izvan zatvorskih rešetaka Michael ima samo jednu saveznicu, svoju odvjetnicu i dugogodišnju prijateljicu, Lincolnovu bivšu djevojku, Veronicu Donovan (Robin Tunney). Za to vrijeme, bez pravilnog utjecaja svog ujaka, Lincolnov petnaestogodišnji sin L.J. (Marshall Allman) upada u loše društvo.

Odličnu ekipu prvoklasnih televizijskih glumaca zaokružuju još i Sarah Wayne Callies kao doktorica Sara Tancredi, koju u zatvorskoj ambulanti Michael i prečesto posjećuje; zatim Wade Williams kao nadzornik Bellick, koji novog zatvorenika ni trena ne ispušta iz vida; te Stacy Keach kao sveprisutni i svemoćni Warden Pope koji s Michaelom stvara odnos oca i sina.


Zakon šta ne?
A sad vi koji ste to sam prevrtili i pustit će te komentar " a i ja obožavam tu seriju...tak je zakon!" vratite se na početak i lijepo pročitajte o čemu se radi...i onda tek ostavite komentar. =)
So kao šta rekoh evo par fotkica...
Image Hosted by ImageShack.usAaaah..treba lišto dodati?cerek
Image Hosted by ImageShack.us Najlipša braća na svitu!!!cerek
Image Hosted by ImageShack.us L.J.smijeh
Image Hosted by ImageShack.us Sucresmijeh

Post je objavljen 26.09.2006. u 13:29 sati.