Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novpocetak

Marketing

dan za zaboraviti i krenuti dalje...

jucer mi je bio dan...stvarno za zaboraviti.
dignem se ujutro onak sretna jer je poceo jos jedan dan...i dođem na net pogledati rezultate ispita.nema ih naravno. onda sam isla u bolnicu vaditi krv i zenska mi je izvadila toliko krvi da sam mislila hej jel ima jos toga u meni????malo mi se vrtjelo u glavi.
zovem frendicu i pitam je dal sta zna za rezultate i kaze mi da nisam prosla.uuuuuuuuuuuuuuuuuuu,,,kako sam bila ljuta i tuzna i sta sve nisam. jebote stvarno sam se namucila da naucim taj ispit..i sama pomisao da ga sad ponovo moram ucit dođe mi slabo. al to nije ono najgore. najgore je to sto se sad ne mogu prepustiti drugim ispitima nego ponovo se zajebavati s tim usranim.
i onda je pocela moja prezderacija. neznam ni sama sta nisam pojela. sve od reda. od pohanog mesa,krumpirica,smokica,cokoladica,pudinga,neka bombonjera,onda navecer palacinke,ma bolje da sutim jer to nije kraj liste.
i jos nesto..unistila sam jucer svoje najdraze hlače varikinom,,,sad imam bjele fleke po njima.pa da poludis! mogu ih slobodno baciti u smece. a zbilja sam ih obozavala...jedine hlace koje sam zapravo i voljela i i vjecito bila u njima :( bas sam pegula.

vidim da nemam onaj cvrsti karakter. neko to rijesi ispite bez problema bez da je i ucio..a ja ko konj ucim i onda padnem.isto tako i dijeta.netko stvarno bez problema makne te kile,a ja to govorim vec 10 godina da trebam smrsavit...

ali kad malo bolje razmislim...pa procedura je tako jednostavna....samo ne treba jesti i gotovo.ali problem je u glavi....
p.s. zahvaljujem svima na cestitkama :)))))))

Post je objavljen 26.09.2006. u 11:44 sati.