Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bogcuvabudale

Marketing

Inspirejšn

Dobar dan ljudi moji, danas me evo opet pukla inspiracija ali ne za priču već za nešto malo dubkoumnije, pih ja dubokouman. Pisat ću o ljudskom mozgu i o našim razmišljanjima koja su neobjašnjiva!!
I sad trebao bi počet ovako nekako, ljudski mozak nalazi se u glavi između tog i tog, ima oko 2 kile, sastavljen je od bijele i sive tvari, obavijen tekućinom i tankim pokrovom koji ga štite, bla bla bla bla blaaaaaaaaaa, ali neću jer je to dosadno i jer nema smisla!!
Kad kažemo da smo nešto napravili i ne možemo objasnit zašto i od kud nam uopće takva ideja za to je kriv naš mozak!!
Tako kad se nešto dešava oko nas mi odmah zaključujemo ono što nam paše i ono što nam se u tom trenu čini točnim, kao npr. Kod dečki kad nas neka cura gleda malo duže, odmah se javlja razmišljanje o tome da joj se sviđamo, a u stvari možda gleda u otkopčan šlic naših traperica ali odmah pomislimo na nešto što nam više paše, ili kad se dopisujemo s nekim i dobivamo poruke koje se čine ljubavnima u tom trenu i puno obećavajućima, ustvari su vrlo često čista zajebancija koju mi u tom trenu ne kužimo nego ju skužimo kasnije, malo ili puno nije bitno, i onda nam je žao što si ispao takav kreten ispred sebe samoga i sramiš se pogledat se u ogledalo jer ne moraš gledat te oči kretena!! Isto tako kad se nešto dešava između tebe i bliske frendice, može se krivo protumačit i vrlo često u potpuno krivom smjeru razlike lijevo i desno!! Kad se nalaziš sa curom negdje i sve krene lijepo, ustvari lijepo i završi al si ti zabriješ nešto što ti se u tom trenu čini krivim i neobjašnjivim, dođe do nepotrebne svađe, da bi na kraju ispao kreten jer je to nešto što ti je bilo u mislima krivo bilo sasvim u redu, štoviše savršeno!! Također mi je neshvatljivo zbog čega mozak reagira na neke osobe čim ih vidiš tako da ti dobro nategne živce i sami pogled na tu osobu te tjera u očaj i tešku nervozu, najrađe bi ju zadavio, a osoba u stvari nije niš posebno, al nije ni takva da bi te na prvi pogled trebala živcirat!! Puno je takvih situacija u kojima mozak naše želje bez da mi znamo pretvori u nešto što na kraju ispadne potpuno krivo i zbog čega kasnije imamo osjećaj bezvrijednosti i tolke gluposti u samom sebi da nam se riga od toga!!
I tako mene jako zanima zbog čega nam se to dešava i zbog čega je mozak tako sjebana stvar!?!

A sad malo zanimljivije stvari!! Imam par viceva teškog crnog humora!!

Što je to crno sa 12 sisa u kutu!?
Vreća za smeće na odjelu za rak dojke!!

Što dobiješ kad se kamion pun krumpira zabije u vrtić??
Musaku!!

Ima i ovih sretnijih!!

Zašto je žena u dnevnom boravku??
Jer je lanac iz kuhinje predugačak!!

Zašto je žena pokraj ceste??
Zašto je uopće izvan kuće!!

Zašto slon ima ravna stopala!?
Da može skakutati sa lopoča na lopoč!!

Zašto slon ima krila??
Da može lepršati sa cvijeta na cvijet!!
Zašto slon ima crvene oči!?
Da se može sakrit u jagodama!!


Post je objavljen 26.09.2006. u 09:40 sati.