Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivotnakonskole

Marketing

evo i mene danas sam se odlučila javiti zato što...

cereksmijehgreedygreedywavethumbupnjamiZato što mi je Rođendan i jupi tako sam heppy....kako bi ariana rekla gruvi.....hahahah..da danas je 25.09.2006. i ja slavim u subotu 14 rođendan...radim roštilj itd...imam novu simpu..ubiti nije simpa nego tako nešto, ali sam jako luta na njega jer mi je napisao jednu bezveze poruku..nećemo u detalje.prkeprekjučer i prekjučer ali i jučer je bila matejna..mada ja jučer nisam išla jer sam radila zanimljivije stvari. kao npr. letila avionomgreedy, vozila kartingnjamismijeh i bila u zoonut...bilo mi je gruvi.smijehsmijehnaughtynaughtypočela je škola prije točno 21dan i do sada nisam dobila niti jednu ocjenu ali niti jedan komad...
imam jednu malu uzrečicu: učim za 5, naučim za 4, odgovorim za 3, zaslužim 2, dobijem 1...tako da je to pretežito istina.znam ja da se vi pitate što ja radim osim šta pišem post[ustvari znam da se ne pitate ali svejedno ću vam reći.]žderem kolače od čokolade i banane hahahah zavidite mi...malo sam prehlađena imam temperaturu i danas moram ić na izviđače tj. da vam pojasnim idem na izviđače već 1tj.tako nešto...idem danas raditi pokaznu itd..moram se ić slikat užasno...kako ste već mogli skužiti imam novu mjuzu i super mi je svaki put kad je čujem počnem plesat macarenu.... imam mali test inteligencije za vas:Za ovaj zadatak, Einstein je izjavio da ga 98% ljudi na svijetu ne bi znalo riješiti.
ZADATAK TREBA RIJEŠITI ZA 15 MINUTA.

(Btw. ja ga nisam uspjela riješiti za 15 minuta. Nego za 18.Izgleda da ne spadam u onih 2%. Ali riješila ga jesam. Treba imati i sreće da bi ga se riješilo za 15 min.)

Zadatak:

Pet kuća je obojeno u pet različitih boja. U svakoj kući živi osoba druge nacionalnosti; tih pet vlasnika piju određeno piće, sviraju određeni instrument i drže određene kućne ljubimce; nijedan vlasnik nema istog ljubimca, instrument ili piće.

Na osnovu navedenih podataka odgovorite: Tko drži ribice?

Poznati podaci:

Britanac živi u crvenoj kući,
Šveđanin drži pse,
Danac pije čaj,
Zelena kuća je lijevo od bijele kuće,
Vlasnik zelene kuće pije kavu,
Osoba koja svira violinu uzgaja ptice,
Vlasnik žute kuće svira klavir,
Vlasnik srednje kuće pije mlijeko,
Norvežanin živi u prvoj kući,
Čovjek koji svira trubu živi pored onog koji drži mačke,
Čovjek koji drži konje živi pored onog koji svira klavir,
Vlasnik koji svira harmoniku pije pivo,
Nijemac svira gitaru,
Norvežanin živi pored plave kuće,
Čovjek koji svira trubu ima susjeda koji pije vodu.


Eto na šta gubim vrijeme...eee... smijeh sada vam nečću reć rješenje jer nebi bilo gruvi bilo bi antigruvi...tako da saćuvajte papiriće na kojima rješavate i pročitajte moj sljedeći post....



p.s. njemac drži ribice.....hahahahahahah GRUVI....wavewavegreedygreedy

Post je objavljen 25.09.2006. u 14:52 sati.