Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

03. druženje go-sekcije 2006/07 'Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica' – 21. 09. 2006.

Nastavlja se druženje u Centru nuz atari-go. Štičenici novih godišta još se ne uključuju. Oni još prolaze fazu privikavanja. Viđamo ih u prolazu. Srednja grupa povremeno dolazi, ali oni su u fazi velike razigranosti i često premaše mjeru, pa su tada tu odgojne mjere kada moraju obavljati rade bez igre po nihovoj volji. Kažem im ja u prolazu. 'Moramo biti pristojni i poslušni, da bi mogli imati aktivnosti po svojoj volji.' Vidim, znaju to, ali se treba potruditi. Biti će nas opet u velikom broju. Danas je bilo samo troje štičenika, a ostali bijahu stariji.
Pogledajmo konačni današnji redoslijed:

1. Adil Karupović 21. kyu, 9 pobjeda i sos 23
2. Marina Robotić 25. kyu, 6 pobjeda i sos 28
3. Predrag Nišević 7. interna kategorija, 6 pobjeda i sos 26
4. Božena Horvat 7. interna kategorija, 6 pobjeda i sos 19
5. Adnen Karupović 25. kyu, 5 pobjeda i sos 29
6. Ivica Sever 25. kyu, 5 pobjeda i sos 24
7. Filip Galeković 25. kyu, 2 pobjede i sos 23
8. Jasmin Zendeli 5. interna kategorija, 1 pobjeda i sos 28
Nove kategorije: nema promjena ovaj puta
Adil je ovaj puta bio pažljiviji. Nije dozvolio Marini da ga iznenadi i osvojio je prvo mjesto. Marini ostade drugo, uz čak tri boda zaostatka. S istim bodovima, ali slabijim sos-bodovima su bili treći Predrag i četvrta Božena. Božena je čak mislila odustati nakon slabijeg starta. Nagovarao sam je da nastavi i isplatilo se.
Adnen se trudio, ali uz tri nerješena i samo jednu pobjedu je bio tek peti. S istim bodovima bio je i Ivica.
Filip, rasturač, ni ovaj puta nije sakupio velike bodove. Sa svega sva bio je sedmi, a Jasmin, uz veliku želju, s jednim bodom osmi.
Najuspješniji od štičenika Centra je bio Predrag. Božena je bila druga, a Jasminu pripade i pored osmoga mjesta na turniru, treće među štićenicima. Ovaj puta sam donio priznanja za po tri prva mjesta proteklih turnira, što je bio moj dug, a tiskao sam i za nove turnira, pa sam ih napisao pobjednicima i ovoga turnira.
Razigrali smo se u Centru. Idemo dalje slijedeći četvrtak.
bl.Muradenu

Post je objavljen 25.09.2006. u 12:48 sati.