Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kulnakvadrat

Marketing

Luka Zubovic - Da Ga Nema Trebalo Bi Ga Izmislit

moj dragi prijatelj zubo je totalno briljantan tip e
on je iso samnom u osnovnjak, cesto smo bili skupa na moru ovo ljeto uz ostalo drustvo i ovih dana se vidjamo u gradu. on vam je specijalac upiso pomorsku u bakru.
od kad ga znam mi je genijalan. ima malo kompleksa ali nosi se on s tim. uporno odbija imat malo bolje misljenje o sebi al kad nece on imat dobro misljenje o sebi onda cu ja o njemu :D
ful je dobar frend i iako je za zajebanciju ima i soli u glavi.
on je jedna od najpozitivnijih osoba koje ja znam.
nedavno je napiso post o meni i ja sam bila tako iznenadjena i sretna. nisam znala da uopce neko moze imat tako dobro misljenje o meni :D
prvo je bijo napravijo blog s isto genijalnim kiletom a sad ima konacno i svoj samostalan uberkul blog i ja sam na 2. mjestu u njegovim linkovima sto je dokaz da on mene ful voli :D na prvom je matkec njegov buraz.
a ja gad jos nisam njegov novi blog stavila u linkove. ljencina. ja ful mrzim pisat linkove. al ocu dont vuri :D
nadalje.
za ovaj prosli post mi je ostavio kojih stotinjak komentara al doslovno. ja ga ful volim.
sta kod njega ful fascinira je to sta je jaako uporan u kosarci i nema sanse da odustane makar ga neki (citaj dero, veronika itd) zajebavaju. ja nisam bila tako uporna u odbojci i sve sam lijepo poslala u kurac pa cak i trenera al ne bas tim rijecima.
nesebican je, humoristican, totalno simaptican, lud do kraja i odlican frend. jedan post je jednostavno premalo za rec sve o njemu i kako je dobar. trenutno ja msilim da nema curu, pa zenske navalite!

bravo luka, samo tako nastavi thumbup
za zubu od ja kiss cerek mah

Post je objavljen 25.09.2006. u 09:27 sati.