Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/johnbezterrae

Marketing

Busted!

Sve je počelo Draškinim rođendanom... Bili smo u Dolce Vite i tovili se palačinkama, Leonina beba kusala je kornet, atmosfera fenomenalna, razmjena darova... Zatim je uslijedila cedevita u Talira (ili piva, zavisi kako je tko bio raspoložen iako sumnjam da davanje alkohola devetomjesečnoj bebi može proći kroz neku rupu u zakonu). Tamo je bilo nešto malo muzike koja je bila po mojoj volji i meni je sinula ideja (potajno) da bi se večeras baš mogo zabavit, poć u disko i takve stvari. No budući sam ja Drvena Marija plesova, Vila Narikača pjevanja i te Vrhunac Stida zabavljanja, odlučio sam napraviti što i inače radim... Došao sam doma, pomazio mačke, pozdravio susjede, presvuko se i opro. Stavio bateriju u posebnu napravu i pričeko da moji odu leć. Zatim sam naštimo jačinu i krevet se počeo ljuljati!

A, NE, moja perverzna čitateljice, nisam radio ništa takvo odvratno što upravo zamišljaš! Naime, dotična stvar bila je mp3 player iz kojeg je sviralo nešto fakat za plesanje. Naravno, ja i JESAM plesao ali ležećki, dok je krevet stenjao, škripao, skakutao i dok su seizmološke službe mjerile potres jačine 6 po Richteru. Nije sve ostalo na tome pa sam i počeo pjevat nekim jezivim šaptom. To je inače moj način zabave: privatan party gdje me nitko ne vidi i gdje nitko nije u opasnosti da ogluši ili zadobije teže tjelesne ozlijede izazvane mojim "plesom" i """pjevanjem""".

Ali zašto ja sve ovo vama govorim? Zato jer se, dok je trešnja bila najveća, na vratima sobe pojavio dragi Pater i samo tako stajao dok sam ja pjevao i plesao po krevetu, naravno ležećki. Trebalo mi je nekoliko sekundi da skontam kako je moja najmračnija tajna otkrivena! Zatim je on upalio svjetlo. Pitao me jesam li dobro te tko izvodi egzorcizam u mojoj sobi. Ja sam ga upitno pogledo. I onda mi je izletio najgluplji mogući odgovor koji čak ni štićenici Vrapča ne bi smislili. Rekoh: "To ti ja tako potiho, za sebe". Primjetio sam da jedva suzdržava grohotan smijeh te da odlučuje kako je bolje povući se i onda prasnuti. Vratio se k Mater i objasnio: "On si drži slušalice na ušima i "pjeva", jebote mislio sam da ti gledaš neki film strave!!" Mater mu reče: "Ma i ja sam šaltala programe da čujem odakle taj hroptavi zvuk dolazi ali nema ništa takvo na televiziji, jesam se usrala, čovječe!" Zatim je uslijedilo desetak minuta hihotanja, grcavog, gušećeg smijeha te nekoliko. kušinom zagušenih, eksplozija urlika. Postepeno je sve to preraslo u hrkanje što bi inače značilo da smijem nastaviti sa svojim "partyjem". Ali nisam, vjerujem da od srama neću više nikad upalit mp3!

I dok ovo pišem, odmah nakon što se incident dogodio, poviše glave mi po plafonu hoda neka krakata buba i proizvodi odvratne zvukove. Do jučer se ne bi obaziro na nju ali otkad je Pater zatuko škorpiona kraj vrata od banje, moj stav prema gmižućim jebivjetrima se promijenio. ŠKORPION mi je bio na POLA METRA od sobe!!!! Da sam vidio duhove Hitlera i Staljina ne bi se toliko šokirao! Uopće ne znam što me sprječava da odma odjurim u Zagreb i molim se Bogu da se zagrebačkim štipavcima ne penje na prvi kat. Ali to vas najvjerojatnije više ne zanima jer se još tresete od smijeha nakon što ste saznali što radim u krevetu!?!? E, pa neki se jebu a ja plešem; fakat jezivo, sam se sebi smijem! Eto, molim vas, nemojte se ovog posta sjećat i ne želim komentare koji se sastoje od trideset ili bilo koliko redova riječi HA, želim riječi utjehe i podrške.
Hvala svim mojim kokošima što me nahraniše palačinkama, ćevapima, sladoledima, ostacima sendviča, tabletama, pizzama, banancima, čokoladama i svim ostalim jestivim supstancama. Postajem lagano sentimentalan jer se kraj konačno približio i za sedam (tj. šest) dana odoh u Zabreg i nema me do Božića! no Doduše, ima jedna kokoš gore u Zabregu koja će mi pravit društvo i zajebavat me, hvala Bogu barem na tome...

Idem sad spavat jer ću inače popizdit, MUHA me jebe tu i sere po meni u ponoća i po, zar ne bi trebale te kravetine spavat ili nešto? Kvragu, MRZIM BUBE!!!!!! Ah gle, tek sad primjetih da je televizija u sobi ostala na RTL-u i pornjava se upravo vrti, samo mi fali da Pater ponovo uđe, mislim da mu je jedan šok dovoljan za večeras. Idem gasit televiziju i spavat, prije nego napravim još koje sranje...


Post je objavljen 25.09.2006. u 00:53 sati.