Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shtrumfeta

Marketing

this magical thing

crvena žilica ističe se u zamućenoj bjelini koju sa svih strana prekida oštri rub čokoladne boje.
taj čarobni mehanizam upoznao je svijet ljepše i ružnije nego što ijedan drugi može. vidio je sve njegove čari i tuge baš onakve kakve jesu. i sad predstavlja sve ono što se skupilo tokom vremena. njegovo ime je -pogled.
on ima tisuću lica i svako od njih govori nešto drugo. pogled te može nasmijati. može te rasplakati. može učiniti da se razbijesniš. a i da poletiš visoko u nepoznato. pogled je nekad toliko snažan da se čini kao da se u njemu začahurila sva neopipljiva moć svijeta.
pogled može reći puno o osobi. jeste li ikad pogledali u nečije oči i shvatili da one ne nose nikakvu poruku. čine se isprazno i imaš osjećaj kao da gledaš kroz njih a ne u njih. s druge strane nečije oči mogu biti tako zanimljive i pune života da poželiš otputovati u tu njihovu dimenziju.
neki ni ne znaju koliko su dobili time što vide. imaju mogućnost uživati u oblicima, linijama, dimenzijama, bojama... kako bi svijet bio odvratan da nema boja. sve bi bilo jednolično, monotono... ne bi znali kakve je boje nebo... niti trava... ne bi mogli znati kojeg je okusa sladoled koji je već u kornetu. ne bi uživali u veličanstvenoj predstavi u kojoj sve ono što nas okružuje nešto i znači.

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 24.09.2006. u 23:06 sati.