Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/midnightswan

Marketing

The Attitude

Zasigurno ste dobili neki od chainlettera ili neki totem koji na kraju sadrži poantu kako bi svi mi trebali iskoristiti svaki trenutak života što bolje možemo.
Vjerojatno je vrlo lako složiti se s time, no koliko često to provodimo u djelo? Dan nam, htjeli mi to priznati ili ne, ovisi o NAŠOJ odluci kakav će on biti!
Naime, ako nas netko iznenadi odgodom dogovora, poremeti nam planove, saznamo neku ne tako lijepu vijest...tada sve preostaje na našem stavu i perspektivi iz koje na sve to gledamo.

Image Hosted by ImageShack.us


Većinu ljudi će tada obuzeti neko čudno raspoloženje - ljutnja, razočaranje, tuga...3 u 1! Baš kao na reklamama smijeh
No, baš tada bi trebali postati iznimno poduzetni i potruditi se da nam dan ispadne što bolji!
Unatoč ovome što pišem, ja sam osoba koja poživčani čim joj netko ili nešto poremeti planove. I jučerašnji dan bi mi bio katastrofa da se ipak nisam trgnula!
Da pojasnim...imala sam jedan dogovor za taj dan, no ništa nije išlo kako treba...i samo sam gledala kako mi vrijeme curi kroz prste, nisam ništa poduzimala...sve do trenutka kada sam definitivno uvidjela kamo to vodi (nikamo) i kako će mi kasnije biti žao što nisam došla tamo gdje sam trebala...samo zbog svoje tvrdoglavosti i svega što sam si za taj dan zamislila, a jednostavno se nije moglo sve ostvariti.
Zapamtite - uvijek postoji alternativa! cool Svaka situacija se da spasiti ako vi to želite i spremni ste se potruditi.
Osim toga, planiranje sux... Kada nešto planirate u detalje, ništa ne ispadne tako kako ste zamišljali... Hm...zvuči li vam to poznato? :)
Život je pun iznenađenja, iznenadnih preokreta, a znatiželja je ta koja nas uvijek tjera da nastavimo i krenemo dalje!

Think pink! cerek


Post je objavljen 24.09.2006. u 20:18 sati.