Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mybookmydiary1

Marketing

...dvadeset i drugo poglavlje...

Tokyo, Japan
Nedjelja
9.10.2004., 23:36




Dragi Dnevniče...

Jučer sam mislila da me Roky nikada neće nazvati, kada bi svaki put zazvonio telefon, ja bi trčala, a uvijek je neko drugi, a ne on. Molila sam se da mi nekako oprosti, a još sam bila i u strahu da će Vik njemu reći da smo bili «zajedno», nisam znala što ču sa sobom… Dok me nije nazvao jučer popodne, rekao je: «Vik mi je isto reka da je bilo slučajno, razumijem te na neki način, niko ne može odoljeti njegovim očima, možda je nekako malo ružniji od mene, ali zato ima lipe oči. Opraštam ti…». Nisam mogla tada vjerovati svojim ušima, iako nam je preksutra godišnjica, rekao mi je da će me sutra (danas) odvesti negdje, da će napraviti nešto spektakularno, molim?? Ma nema veze, meni je najviše bitno to što mi je oprosti!!!
Danas ujutro su došle njih tri da popričamo šta je to bilo neku večer… Rekla sam im da još imam neke osjećaje prema Viku, ali da su one prema Rokyu veće i jače, i da ga neću ostaviti!!! Pomogle su mi da odaberem odjeću za danas. Moram se malo urediti za njega, da vidi koliko mi on znači… I dobro sam prošla, crna minica, ne toliko kratka ali dovoljno da se ne vidi moja guzica. Majica na špaline, dakako da sam imala svoju novu kožnu jaknu tada, nju sam dobila od bake (sa mamine strane, djed je umro kada sam imala 5 godina) za bez veze. Ona je jako moderna osoba, oduvijek je tako bila, i kada je djed bio živ i kada je umro, ostala je isto luda kao i uvijek. A ona živi u Kini također, u Pekingu… Ali ta baka i druga baka se baš ne slažu najbolje… Ne vole se jednostavno rečeno.
Čekala sam ga na uobičajenom mjestu kod ljuljačke, došao je, sa lijepim buketom cvijeća, i autom. Pa nije morao toliko, ali sam čula da kada napravi neku tako pogrešku pa on dade sve od sebe da je iskupi… Samo smo se vozikali i pili malo šampanjca. Vozili smo se puna 3h, nije nam nimalo bilo dosadno, ali smo se dogovorili da ja sutra organiziram naš spoj, iako je ovo bilo za sutra ali izgleda da nije mogao dugo čekati… Jedva čekam sutra!!!!


To je sve, Bok!

Post je objavljen 25.09.2006. u 12:00 sati.