[miQropriQazi]
Stripopad, dio četvrti,qstrip.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/qstrip

Marketing

[miQropriQazi]
Stripopad, dio četvrti

Zašto čitam loše stripove? Jer to stvarno volim i jer se tako na najbolji način stječe uvid u prosjek produkcije. Lako je čitati najbolje i brijati na američki strip. Pročitajte ovakav jedan paket i nećete ga više idealizirati. Nastavak priqaza stripova s kaverdejtom listopada je ovdje - ajmo!


LOONEY TUNES #141 - Ovo nije razočaranje, ovo je zločin! Stripovi za djecu trebali bi biti najbolje od najboljega, najčitljivije od najčitljivijeg i najduhovitije od duhovitijeg. Djeca koja ovo mogu čitati (a ne samo gledati slike) duže od jednog broja su retardi. Eto koga DC regrutira za buduće čitatelje! Grrrozno!

SCOOBY-DOO #110 - Sve što piše gore, vrijedi i za ovo. Ja nikad nisam kužio Scooby-kult, ali ovo je gore i od onih crtića. Ovo je smeće, a nije čak ni dobro nacrtano. Čitao sam neke prije par godina i otada je samo krenulo na gore. Jao, jao, jao ...

ROBIN #152 - SSS (vidi jučerašnje prikaze za objašnjenje kratice); solidno odrađena,lako hlapljiva. Niti smrdi, reklo bi se, nit' miriše.

BATMAN STRIKES #24 - Evo još jedne solidne trice. Možda minus trice. Ako ništa drugo, barem je kompletna priča u jednom nastavku. Nije kao nekadašnji animirani Batmani, ni crtački ni scenaristički, ali nije ni uvredljivo glupo. Samo nenadahnuto.

EX MACHINA #22 - A što je nadahnuto? Ovo je nadahnuto. Vrlo dobro napisano (Brian K. Vaughan) i solidno crtano (iako to crtanje po fotkama meni ide na patku, Harris zna što želi i kako to dobiti). "West Wing" sa superherojima, bez puno superheroja, ali s istraživanjem, znanjem i vještinom. Znam da je dosadno hvaliti BKV-a, ali on zaista nije bez kvalifikacija kaoštomu inicijali sugeriraju...

Nastavlja se ...

(mcn)


Post je objavljen 25.09.2006. u 21:27 sati.