[miQropriQazi]
Stripopad, dio treći,qstrip.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/qstrip

Marketing

[miQropriQazi]
Stripopad, dio treći

Primjećujete li vi da ovi opisi nisu uvijek isti već da se nešto nasitno mijenja? Ccc ... Elem, Džuka (poznatiji kao Goran Su) dobio je, namjerno ili slučajno, čuveni "comp box", tj. DC-evu kutiju u kojoj vjerni suradnici dobijaju cijelu mjesečnu produkciju te kuće i te stripove s kaverdejtom listopada priqazujemo ovdje - ajmo!


FLASH #2 - Impulse je novi Flash, ali se nećka. Ovo je strip samo za najnabrijanije DC-evce jerbo pola sveska prepričavaju zadnjih pedeset godina junakove povijesti, a ostatak je dosadnjikav. Ono, dvica, ne više od toga.

BLUE BEETLE #5 - Kad se sve oljušti, sinopsis je ove priče, kao što od Keitha Giffena i očekujemo, standardnosuperherojski ali razumljiv. No, krajnji učinak Giffenovih stripova uvijekovisi o ljudima koji pišu dijaloge, a ovdje je neki Rogers toliko razmrmljao sleng i nemušte reference da me skoro zaboljela glava. Crtano je slatko, ali lijeno pa ni to nije razlog da se ovo ne zaobiđe bez grižnje savjesti.

THE ALL NEW ATOM #2 - Pa, ja sam uvijek pomalo mekan na Johna Byrnea, a Gail Simone je odradila suvisao posao na potpuno predvidljivoj priči. Da sam čitao samo ovo, mislio bih da je za dvicu, ali nakon svega što sam progutao u ova dva dana dobija tricu, najvišu ocjenu koju standradna superherojska sapunica (ubuduće SSS) može od mene dobiti.

MANHUNTER #24 - S jedne strane, od Andreyka smo dobili makar jednu kompletnu pričicu (doktor Psiho u sudnici) plus sapuničaste elemente koje ne kužimo jer nisu dovoljno objašnjeni. S druge strane crtež (Pina) je iznenađujuće realističan s notom alt-comics karikaturalnosti. Nije mi bilo bed, al' sam ga zaboravio čim sam ga zatvorio. Tri.

BATMAN:LEGENDS OF THE DARK KNIGHT #209 - Ariel Olivetti uspijeva slikati tako da izgleda ukočenije negoda je rađeno u Poseru, a Bruce Jones piše tako nenadahnuto da strip pravo zaudara. Preskočiti s motkom. Ili samo poviriti u crteže.

Nastavlja se ...

(mcn)


Post je objavljen 24.09.2006. u 21:25 sati.