Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/punk4eversbbs

Marketing

I zapamtite: Pušite, pušite! To je nezdravo za vaše zdravlje!

Image Hosted by ImageShack.us


Evo ljudi ja se sjetila nešto i napisati…. pORFIN, zaslužujem keks…..
Za početak primijetite da imam novi dizajn koji je kreirao samo za mene, nije da se ulizujem, dragi mi prijatelj SHEMA. Pa evo Shema javno ti zahvaljujem, na ovom vele posjećenom, hvaljenom i omiljenom blogu hr mladeži, za ovaj super dizajn u koji si ujedinio moje najveće ljubavi, starke, sk8-ere, i ljubav prema mržnji na narodnjake….. da dobro sad kad ste pogledali u desnom kutu tko je ovo divno osmislio, sada pogledajte u lijevi kut i…… sad pročitajte naglas.... ok, i da naravno držite se toga….
Ajd sad nešto drugo iz mog malog lijepog života, ja se upravo vratila iz metropole….. ajme ne bi tamo živjela da mi neko da i stan i hranu i pare za drnde i moje izmišljotine. Fuj ono, ali stvarno kako mi se gade te gužve, nemoš normalno hodati, a da se ne zabiješ u neku bakicu koje je upravo na placu kupila 3 jabuke, 1 krušku i pola grozda. I šta je najbolje sam seru u onim tramvajima…. De ajd odjedrite iz mog života…. Ma de sam me sekiraju. Al eto nema veze budem im oprostila jer mi je danas tak fin dan…. Sva sam nekak, ka izvan ovog svijeta. Imam osjećaj da sad uopće nisam ovdje, na ovoj stolici ispred kompa….znate ono kad se zaljubite pa se tako osjećate….sam šta je krevet šta se nisam zaljubila….
Baš onak kužim kak sam zrelija i pametnija na temelju te ljubavi…. Nema šanse da bi se u nekog sad zaljubila na temelju izgleda….šta je jadno…. Sad mi neko mora biti ili toliko zanimljiv ili toliko pametan da bi mi se svidio. De zar nije bolje onako zaljubiš se i odljubiš u jednom danu, a ne ovako… to je tak komplicirano, a tak jednostavno…. Možda zato mi se ama baš niko ne sviđa….
Ma mislim sviđa, ali da sve je to tak komplicirano u mojoj glavi da ni vlasnik nema pojma šta se unutra događa…. Evo ako vi možda niste sigurni jeste li zaljubljeni evo saznajte….UŽIVAJTE…..


JESI LI ZALJUBLJEN/A?

1. Misliš li često na curu/dečka u kojeg si zaljubljen/a?
a) da, stalno b) ponekad c) ne,nikada

2. Šalješ li mu/joj ljubavne SMS-ove?
a) da, uvijek mu/joj dajem do znanja da mi se sviđa
b) baš i ne, razmijenili smo samo par poruka i to prijateljskih
c) ne, ispalo/la bih glup/a

3. Kad dođeš u školu tvoj pogled uvijek prvo traži nju/njega?
a) da b) ovisi c) ne

4. Gledaš li često u nju/njega i daješ mu/joj do znanja da ti se sviđa?
a) da, uvijek b) samo ponekad c) nikada

5. Tko zna za tvoju tajnu simpatiju?
a) cijela škola i okolica
b) samo par najboljih prijatelja/ica
c) nitko

6. Maštaš li potajno o vama?
a) da, stalno zamišljam kako bi nam bilo lijepo
b) ponekad
c) ne, mrzim maštarije i puste snove

7. Jesi li ljubomoran/a kad je on/ona s nekim drugim/om curom/dečkom?
a) da, jako
b) malo
c) ne, baš me briga

8. Je li on/ona najveći/a cooler/ica u školi?
a) da, naravno
b) pa i nije baš
c) ne

9. On/ona napravi neku spačku i profesori to otkriju. Što ćeš učiniti?
a) preuzeti odgovornost na sebe
b) pomoći, ako je to moguće
c) ništa, neka se sam/a vadi iz problema

10. Dotjeruješ li se za nju/njega i trudiš se da te primijeti?
a) da,svakako
b) ponekad, ne želim se baš previše isticati
c) nikada



Najviše odgovora A

Ti si stvarno zacopan/a preko ušiju, stalno mu/njoj šalješ ljubavne SMS-ove, činiš sve za nju/njega, dotjeruješ se da te primijeti, ljubomoran/a si na njegove/njezine prijatelje/prijateljice. Ti si zapravo ovisan/a o njemu/njoj, stalno ti je u mislima i ne možeš bez njega/nje. Predlažem ti da se malo smiriš jer nije on/ona jedini/a cura/dečko na svijetu, lijepo je biti zaljubljen, ali ipak ne smiješ pretjerivati u svom osvajanju.


Najviše odgovora B

Ti si zlatna sredina, ni u čemu ne pretjeruješ, trudiš se da te on/ona zavoli takvog/u kakav/a ti jesi. Ne želiš da misli da si najveći/a luzer/ica, ali mu/joj ipak pokazuješ male simpatije. Tvoja je strategija biti prirodan/a, a ne loviti cure/dečke tonom šminke (cure) i najnovijim motorom ili CD-om tvoje omiljene rock skupine (dečke). Bravo za tebe i samo tako naprijed! Držimo ti fige da ga/ju osvojiš!


Najviše odgovora C

Ti stvarno nisi zaljubljen. Ponekad je i to dobro, ali u većini slučajeva nije. Cijeli ti je svijet crno/bijeli. Ti se bojiš da ćeš biti povrijeđen/a, ali i to je normalno. Prepusti se ljubavi i svijet će biti ljepši.
________________________________________



Post je objavljen 23.09.2006. u 19:54 sati.