Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/reasonforpain

Marketing

Che Fest

Ello ljudi!

Sorry kaj dugo nisam pisala post, al dugo nisam bila na netu i fakat mi se nije dalooo....

Skola je pocela i neam nis posebno za rec. Ekipa je zakon, profesori su zakon, a razred mi je prejeben. Nasli se ekipa vec prvi dan i fakat iam full super prijatelje u novoj skoli! :))

Sad u petak, prije tjedan dana, sam iskazala da sam umjetnik! Izletila sam sa anatomije, zadnjeg sata zadnju minutu. Nes sam se zajebavala s frendicom (naravno) i lik meni "Izletit ces van!"
A ja budala idem odgovorit i kazem "Da, moze kroz prozor? Pa da poletim!"
I lik meni "MRS VAN!"
I ja fino odoh van i zapise mi neopravdani. Izašem, pogledam na sat i vidim 18:19, a u 18:20 zvoni. Onak, zadnjih 15-ak sekundi sam bila vani. I zvoni i vidis mene kak se vracam po torbu. Razred crko.

Uglavnom, taj dan u petak 15.09. je bio Che Fest u boogaloou. Isla ja i jos 4 frendice. Bilo je prejebeno. Nastupali su Popeye, tribute to Rage Against The Machine i The Drinkers. Ja zbog Drinkersa isla. Kako je dobro bilo! Uletimo mi u tu dvoranu dok su jos drinkersi imali generalnu i ja izmešu dvije pjesme se zderem "MAKY!!" pjevacu i lik doše i kazem mu "Ja sam megy!" (ja njega poznam prek maila, duza prica) i on meni "Ajmo na pivu kad zavrsi proba!".
I cekamo mi tam na stepenicama, vec proba zavrsila al su radili nes tam u backstageu. I napokon on izaše i idemo mi na pice i zajebavamo se. Bilo je svakakvih prejebenih stvari, al mi se neda sad sve pricat. Uglavnom, bilo je svega. Cak smo se i slikali :D Koncert su odsvirali prejebeno, Maky me cak zvao na stage kad su pjevali pjesmu papala od azre. To je bilo za krepat od smjeha. I da, uhvatila sam kondome koje je bacao. Hahahahahaa! Nije normalno. Bilo je prejebeno... :)

I tako lagano protjece moj zivot... XD

Pozdravljam vas sve!

I jedna tajna za kraj! MIKI MAUS JE PEDER!
(by: Maky, The Drinkers)

Photobucket - Video and Image Hosting



Photobucket - Video and Image Hosting

Post je objavljen 23.09.2006. u 16:12 sati.