Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/evomene

Marketing

Ide mi na kurac kad . . .

Kako mi ide na kurac to sto profesori (odnosi se samo na staromodne) osudjuju ucenike koji su drukciji da su narkomani ili dangube i podcjenjuju ih,a nikad im nije palo na pamet da bi bas te ucenike tribalo cjenit jer su dovoljno hrabri da pokazu svoju osobnost,izraze svoje stavove,stoje iza svojih misljenja,cjene slobodu govora . . . itd.
Umisto da ih zbog toga pilaju i traze iglu u sjenu dok ih ispitivaju mogli bi razmislit o tome zasto su profesori i sto njihovo zanimanje zapravo znaci,shvatit da nas i oni oblikuju kao osobe i takvim ponasanje samo guse nasu samosvjest i unikatnost i od nas stvaraju grupu kopija u kojoj se pojedinci ne razlikuju,niko se ne istice . . .
Ne trebamo bit darkeri,metalci,punkeri . . . ali nekako zelimo izrazit da mi imamo svoje ja. . .
Da u svijetu nema toliko osudjivanja nebi nam tribalo tri kile crne sminke ili sva crna roba da bi pokazali da smo jedinstveni. Nije da imam nes protiv bilo koje grupe ali znam ljude koji nose darkersku robu samo da bi pokazali da su drukciji ,a u sebi bi tili biti nesto drugo,nositi trake,imat tri kile sminke i sto ja znam sto ali onda bi ih se samo uklopili,a nitko od nas ne zeli biti samo broj. Svi smo mi posebni na svoj nacin , nemaju dvi iste osobe,ni blizanci nisu isti pa zasto bi cili svit bia samo broj ljudi,neka bude skup pojedinaca koji se medjusobno postuju i ne osudjuju tudje stavove unatoc tome da oni sami imaju drugacije.
Zato metalci nemojte vikat za sminkerima jer su i oni u sebi slicni vama i vi samo se drugacije izrazavaju,sminkeri nemojte okrecat ocima kad vidite metalca da riga,i na sminkerskim tulumima se i pije i riga,darkeri ne osudjujte pinky cure jer kao sto vi volite crno one vole pastelne boje i ako decko nosi rozo nije gey nego obrnuto jer ima muda da obuce takvu majcu . . .
Razmislite malo i olaksajte jedni drugima jer nikom ovaj period zivota nije lagan i zasto ga otezavat jedni drugima kad si mozemo pomoc?

Post je objavljen 23.09.2006. u 10:48 sati.