Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aiag

Marketing

spora ruka pravde

Odajmo pocast jos jednom novinaru koji nije dozvolio da se zaboravi niti Glavas niti Gudelj. Osim toga zelio bih se u ime hrvatske drzave ispricati gospodji Jadranki Reihl-Kir za sramotan odnos prema njoj u posljednjih 15 godina.
Za one koji su premladi da se sjecaju, ovdje mozete procitati clanak Drage Hedla o trostrukom ubojici kojeg je Tuğman pomilovao tzv. famoznom amnestijom, koja je dozvoljavala vrlo siroko tumacenje, pa tako i primjenu.

http://feral.mediaturtle.com/look/weekly1/article.tpl?IdLanguage=7&IdPublication=1&NrArticle=14406&NrIssue=1096&NrSection=1

A ja cu ovdje navesti ono sto Drago Hedl ne smije jer o tome dokaza nema, osim ako Gudelj ne bude svjedocio o tome:

1. da, Glavaš je narucio ubojstvo Reihl-Kira. Ne, Glavas nije to sam smislio, Gojko Susak je bio medju nalogodavcima.
2. Reihl-Kir je ubijen jer je postojala velika opasnost da dogovori mir s Tenjom, sto je za ratne profitere bilo neprihvatljivo.
3. Reihl-Kir je ubijen i zato sto je saznao za incident u kojem su sudjelovali Susak, Glavas, Seks i jos poneki HDZ-ovi glavesine. Doticni su se, u vrijeme dogovorenog mira izmedju Reihl-Kira i Tenje, dovezli do crte razdvajanja, iz auta izvukli minobacac i pucali po Tenji, cime su potaknuli novi sukob.



Post je objavljen 22.09.2006. u 14:19 sati.