Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/folklorni

Marketing

Žetvene svečanosti u Cerni 2006

U Cerni su od 5.8. -13.8. održane 28. Žetvene svečanosti. Ceranci su mogli uživati u raznovrsnom kulturnom programu, ali nažalost, najsvečaniji trenutak - svečana povorka nije održana zbog kiše. Kao i svake godine prisustvovali smo raznim sportskim priredbama: od memorijalnog malonogometnog turnira veterana domovinskog rata, preko povlačenja užeta, natjecanja umirovljenika u boćanju i šahu, rukometnog turnira, tekwan-do nastupa, biciklijade, pa do natjecanja ribiča. I vatrogasci su imali svoje natjecanje. Natjecalo se i u pripremi fiša, nakon čega nije izostalo ni dobro raspoloženje u šatoru uz taj isti fiš i pokoje piće.
Dakako da nije izostalo ni kulturnih događanja. Već je tradicionalna izložba Ceranskih likovnih umjetnika u školi. Ove godine su izlagali: Željko Begović, Marija Vidović, Goran Kalić, Vladimir Radmanić, Anđelko Mrkonjić. Upriličena je i izložba vezenih radova KUD-a Tomislav.
Na pozornici u parku održani su nastupi gostujućih KUD-ova. Nažalost, žetvene povorke ove godine nije bilo, kiša je poremetila planove organizatora...
IZVOR:www.cerna.hr

Post je objavljen 13.08.2006. u 10:03 sati.