Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oriovac

Marketing

Auxerre,3. liga i možda još ponešto...

Dugo nisam pisao post...Sve je palo na našeg Brxa.Ja sam se uljenio,nisam imao baš ni inspiracije, a Bebetto nam je postao Exodus i malo više se posvetio našoj sestrinskoj stranici amaretto.blog.hr Kako sitno broji svoje posljednje civilne dane prije odlaska u aktivnu (konačno će se Komiti ispunit želja), oprošteno mu je.U međuvremenu nam se i naš Leo vratio iz Afganistana gdje je donosio mir u zemlju koja mir (očito) ne želi. Vratio se baš na dan kada je nas 15ak iz Oriovca išlo u Zg na utakmicu sa Auxerreom,onu koju smo onako glupo izgubili i sad nas samo čudo može odvest u skupine Lige Uefa.Opet je auto-put bio preplavljen navijačima Dinama iz Slavonije.Uz nas Oriovčane,bilo je tu Brođana,Osječana,Đakovčana,Županjaca,Gradiščana,Čačinčana,Vinkovčana...ma ne znam koga sve ne.Opet se pokazalo koliko Slavonija voli Dinamo i nadam se da to netko i u Zagrebu vidi i cijeni. Veliku snagu ima Dinamo u ovoj ponosnoj Slavoniji.Valjda je opet bar 30% ljudi na stadionu bilo odavde.

Kao što znate,opet smo izgubili,opet smo se pokunjeni vraćali kućama do dugo u noć,opet je Dinamo na rubu ispadanja prije berbi grožđa...A mi? Mi idemo u Auxere na uzvrat. Ide nas 7...Kombijem...Dan ranije...Spavamo u Dijonu.Našli smo neki hotel za 20 eurića po osobi...Cijelu noć pijanka pa ujutro put 130 km udaljenog Auxerrea.Ekipa koja ide je dobra,stariji ozbiljni dečki,ne bi trebalo biti nikakvih problema. Malo mi je žao što jedan od poticatelja puta ne ide, ali dobro...viša sila.Za njegovog kuma smo ionako pretpostavljali da si neće priuštiti ovu avanturicu. Imamo još jedno slobodno mjesto pa ako ima tko normalan da bi išao...razmotrit ćemo!
Čitat ćete još dosta o ovom putu...

Naš n.k. Oriolik je startao u novu sezonu osnažene III. HNL iznad svih očekivanja.Nakon 6 kola smo na petom mjestu,nismo izgubili ni jednu utakmicu,a s obzirom da je ekipa slabija (i puno mlađa) od prošlogodišnje,a liga jača nego prošle godine,ovo je veliki uspjeh. Imamo i solidnu posjećenost na utakmicama,preko 200 ljudi,ali mi je žao što i ove godine nama nekih kojima je tamo mjesto. Nas 10ak je uvijek tamo...Brx nam se vratio na zadnjoj utakmici, a nadam se da ću vidjet i ostale.Treba dečkima dati podršku jer stvarno izvlače maksimum i časno pronose ime Oriovca od Varaždina do Osijeka.
Toliko za ovaj put...


UPDATE

U subotu 23.9.2006. je odigrano 7.kolo 3. HNL skupine istok.
NK "Oriolik" je na domaćem terenu pobijedio NK "Olimpiju" iz Osijeka,rezultatom 4 : 0,i tako ostao jedina neporažena momčad 3. HNL skupine istok.
Već u srijedu se igra 8. kolo,NK "Oriolik" gostuje u Pitomači.

Evo rezultata i tablica nakon 7.kola
Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 21.09.2006. u 17:34 sati.