Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/arahna

Marketing

zamijenit ću te gorim...namjerno?

prošao je koncert, u školi se stvari počinju opasno komplicirati, već se naziru neke nove ljubavi i simpatije, ponovno se jedva čeka petak da bi napokon mogli izbaciti sve školske frustracije iz sebe, a za to je naša velikogorička saunica iliti Srce idealno.
osim toga, idealno je za one "ljubavi na brzinu". a kad sam već spomenula te brzinske ljubavi (..kao slučajno.. :) baš bi mogla malo to i prokomentirat.
kada idem van, idem uglavnom s namjerom da se zabavim, zaboravim sve ono šta me muči i jednostavno se prepustim situaciji u kojoj ne mislim ni o čemu. to je jedini dan u tjednu u kojem si tako nešto mogu priuštiti! e sad, hoću li tamo upoznati nekoga ili ne, to je stvar slučajnosti, sudbine..svejedno..tako da se i ne zamaram previše s takvim stvarima. ionako ne mislim da bi potencijalnog dečka mogla upoznat na takvom mjestu. možda i bi, al kad su svi lepi i pametni zauzeti, il sam ja možda malo preizbirljiva? smijeh
mislim da je ovo drugo...da, ovo drugo je, definitivno!rolleyes
i nije mi to drago..
skužila sam da se u zadnje vrijeme sve manje gleda na ono kakva osoba je zapravo, već se samo gleda na izgled(da baš nejdem u detalje:).
evo, baš jučer prolazim s frendicom kraj nekih likova, i onak, odjednom se jedan okrene i vikne nešt u stilu:"di ste pice" ?!
zamišljam si situaciju u kojoj ja tako nešto dovikujem muškom rodu, ma preodvratno.!! ni da je ne znam kako zgodan ne bi mi na pamet palo da mu vičem nešto usred bijela dana, pred hrpetinom ljudi, a pogotovo ne nešto tako! i sad, kad sam počela razmišljat malo o tome, skužila sam da nas takav tip dečka zapravo i privlači. onaj neustrašiv, vječni frajer bez dlake na jeziku. ha ha..moš' si mislit kak bi on nas pazio i mazio. ma malo sutra!
i dok sam razmišljala(joj, kak ja stalno nešto razmišljam, pa to je prestrašno) o tome, i pisala ovaj post skužila sam da sama sebi idem na živce zbog toga! i to jako.. kolko dobrih i pametnih dečkiju otišlo u zaborav zbog budala...strašno! sramim se..
bilo bi lijepo kad bi se sve mi malo zapitale dal nam treba netko lijep i za pokazivanje, ili netko tko će nas paziti i maziti kao kap vode na dlanu! sad smo u godinama kad nam je važno šta će drugi misliti o našem dragom, i to je u redu, treba se brinuti o tome, ali opet..pa šta drugi imaju s tim? na nama je da odaberemo, hoće li nam biti lijepo u toj vezi, ili ćemo se svakog vikenda bojati da li će nam dragi završiti s nekom drugom, vjerojatno zbog toga jer je previše popio..da..



sretno curke :)

pusa od črnkicewavecerek

UPDATE: dečeci, ovo nije napad na vas, već samo moje trenutno izražavanje emocija :)

Post je objavljen 21.09.2006. u 08:54 sati.