Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sandokans

Marketing

Vikend - prognoza vremena


Svi Vi koji želite vikend provesti u prirodi planirajte to već ove subote i nedjelje. Nalazimo se u polju povišenog tlaka ili kako to meteorolozi kažu ANTICIKLONI, koje će se zadržati sve do polovice drugog tjedna. Na prognostičkim kartama novi poremečaj vidi se tek u utorak slijedećeg tjedna.

Oni koji surfaju imati će malo manje sreće, osim ako ne surfaju na Preluku.

U petak će na Preluku puhati jaka tramontana koja možda izdrži do 9 sati ujutro.
Jutarnja bura u Velebitskom kanalu mogla bi oslabiti dotok tramontane u subotu, no sigurno je da će se tramontana ponoviti u nedjelju i ponedjeljak. Moja mama će se veseliti tome jer ću konačno u subotu iscjepati i spremiti drva koja kisnu već mjesec dana na ulici.

U subotu će biti moguće surfanje samo sa većim jedrima na istočnom djelu istarskog poluotoka, Krku i u podvelebitskom kanalu. Šteta, opet ništa od regate u Puli.

Zagrepčani, slijedeće naoblačenje, ali vjerovatno bez padalina, možete očekivati u ponedjeljak naveče.

Dalmatinci će u utorak i srijedu imati malo manje sreće pa im možda kiša ispere sol sa kože koju će sigurno sakupljati ovog vikenda u beskrajnom plavetnilu našeg lijepog Jadrana.

Surferi, ako ne surfate na preluku - više sreće od utorka i srijede, a vi ostali ručnik pod ruku pravac more ili na piknik.

Post je objavljen 21.09.2006. u 08:47 sati.