Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moongirl

Marketing

Krivi put vas nekada može odvesti...

Noćas su mi patuljci odstranili osjećaje na neko vrijeme. Samo se dio vratio jutrom.
Inače, imam patuljka na ramenu. Kada imam misli pune straha ili kada činim nešto što mi srce ne želi onda me povlači za uho. On se ne vidi ali je onda uho crveno i peče. Ja znam da on tamo sjedi. Vama se uho crveni ali naivno mislite da je stvar cirkulacije ili nešto slično.
Morala bih na neko vrijeme otići negdje sama. Negdje gdje neću imati ulogu. Neću biti majka, sestra, djevojka, studentica ili kurva. Bit ću samo čovjek. Niti žena čak.
Danas ujutro sam udisala miris bolnice umjesto jutarnje kave. Nije dobro to. I djeca nikada ne bi trebala biti bolesna. Da, znam da bi. Ali svejedno. Danas je neka majka vodila malu djevojčicu doktoru. Imala je mala onaj izraz lica kakav ima dijete koje roditelj udari. Makar samo lupi po guzi. Ono strašno razočaranje. Loše je to kada se razočaraš u osobe koje smatraš svetima. Loše je imati očekivanja. Da. Definitivno.
Ide mi nekako dobro s tim ali javlja se još. To je mislim prva stvar koju bih odabrala da bacim u smeće. Očekivanje.
Čini se da će bomboni ˝Vau vau˝ zauvijek biti u ljekarnama. Potpuno isti. I da ću jednom to kupovati da kupim barem nešto lijepo na takvom mjestu.
Nikako ne želim zaboraviti kako mi je rezao sendviče na kriške dok sam bila dijete. Zato ću i ja to nekome raditi. Samo da ostane to. I danas me nešto podsjetilo na miris šatora u dvorištu. I miris plastike na suncu.
Fali mi more. I princes krafne.
Nekako se dogodi da uvijek pogledam Zakon i red. I onda se čudim.
Izuzetan bi mi napor sada bio tvoriti kompaktan tekst. Samo da još napomenem da mi je jednom neka ciganka rekla da se kurac ne može pušiti zatvorenih usta. I da, imala je pravo.
Poruke i pozdravi: Još uvijek čekam saundtrek za ˝Cigani lete u nebo˝. I hvala na ćevapima. Trovač je fora.
Želim nešto jako reći ali se čini da nekako to vrištim u sebi. I radije pišem nego što pričam. Mislim da ima tu nekih ozbiljnih nedostataka ali ima vremena. Voljela sam uvijek onu poslovicu ˝kada ima volje ima i načina˝.

Post je objavljen 21.09.2006. u 00:45 sati.