Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hellofalife

Marketing

Jučer i...danas

Jučer je u tramvaju bila najveća gužva do sada...uf puknucu blabla a tome je pomogao pomogao neki-tamo starček kaj se sprešetaval po prenatrpanom tramvaju. Skoro sam dvaput ispala iz tramvaja zbog njega. Naživciro je sve žive u tramvaju lud No u školi nije bilo pretjerano zabavno osim što smo dobili novu učenicu (već smijeh) Cura je prva liga. Draga je i ima smisla za šalu (čak i onu bolesnu poput moje wink)

Naravno da se meni svakodnevno NE događaju stvari od kojih bi vi na blogu krepavali od smijeha pa ću skočiti na sljedeći dan


Eh...da...tu bi se već mogli smijati.

Ok, jednom se osobi može dogoditi da sjedne na pogrešan tramvaj i ode u skroz krivi smjer...ali dvaput bang kao npr...meni.

Danas sam opet otišla na 11-esticu i opet otišla u Dubravu, samo ovaj put prije škole tako da sam u školu došla na drugi sat a danas smo imali praksu.

Još sam zamolila curu iz razreda (ne moju curu) da pita profača jel me pusti na sat. On ju je pitao kaj je bilo i bila je prisiljena to reći na glas tako da su me cure danas zezale zbog toga ali hvala bogu da se znam nasmijati sama sebi i bilo mi je smiješno koliko smotan i spetljan netko može biti (zasigurno ne više od mene wink)

Od Luke za sada ništa ali javio mi se...yupiii...

...moram instalirat ICQ...

pa to je to







Post je objavljen 20.09.2006. u 19:27 sati.