Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hattrickovine

Marketing

Kup 6. kolo

Plavi pakao cekao je senzaciju. Dvije velike glave vec su se nalazile nabijene na kolac ispred stadiona, a ona treca Vanjitova bila je tek skrivena zelja navijaca ovog malog kluba iz zagrebackog predgradja. I cudo je bilo nadohvat ruke. Slab golman na vratima najtrofejnijeg kluba u hrvata donio je 2:0 gajnicama vec u 39 minuti. Punih sat vremena Vanjito je bio s one strane dok svojim hattrickom Per Kihlbrant nije donio prolaz prvoligasu. Na kraju tjesnih 2:3 i oprostaj sa najugodnijim iznenadjenjem ovogodinjeg kupa.

I u ostalim susretima bilo je iznimno zanimjivo. NK Nask ipak je prosao neokrznut gostovanje kod Armagedona iako Scorpionu sigurno nije bilo lako pratiti utakmicu koja je dugo vremena bila rezultatski neizvjesna, zapravo samo u prvom poluvremenu jer su tada pali i svi golovi na utakmici koja je zavrsila 4:2 za NASK.
Ispali su Kentauri! 1:0 na gostovanju kod Juventusa ovog petoligasa bacilo je na noge Vanjiti u iducem kolu.
Magnum, Zastava i Tetovirani genijalci s lakocom su prosli dalje, kao i GOSK i Svete Krave, dok je najuvjerljiviju pobjedu ostvario St. Random koji sada nosi i novo ime.
Nasi izbornici polucili su polovican rezultat. Zvone se lako obracunao sa La Malouine 5:0, dok je Drot izbacen sa uvjerljivih 4:1 na gostovanju kod Majstora 4:1!
Ljepotica kola vidjena je u Kutiji sibica, gdje je domaci PSP Smashers ugostio Preksavca. Vrlo brzo domacini su dosli do 2:0 da bi vec u 25. minuti na semaforu pisalo 4:1!!! Preksavci koji su do ovog susreta imali 11 pobjeda u nizu bili su na rubu poraza, sto nitko nije ocekivao nakon subotnje pobjede u ligi i definitivnog trasiranja puta ka drugoj tituli III.10 lige. Bolji poznavatelji ovog novozagrebackog kluba shvatili su da ipak nije sve gotovo kad su vidjeli da unatoc 1:4 na poluvremenu plavi imaju solidnih, smrtonosnih 53% posjeda. I bi tako. Tek sto je utakmica krenula u drugom dijelu Mustafa Bosnjo proslavljeni napadac plavih doveo je stvari na pravo mjesto i sa dva brza komada smanjio rezultat, da bi u finusu utakmice svojim trecim pogotkom za konacnih 4:5 odveo Preksavce u sedmo kolo kupa !

Najmarkiraniji klub danasnjice Sirotinjska ispao je nakon prave bitke od Shelobe sa 4:2, a dalje nisu prosli ni Afroditi podanici koji su izgubili od treceligasa Maksimira sa 2:1. Viva Ludez sa 2:1 ispao je od Croatice sto manje vise i nije neocekivan rezultat, a pravu dramu prozivjeli su navijaci Wraith Troops koji su na gostovanju kod Lazio Splita dalje prosli zlatnim golom Jakovinovica u 103. minuti!

Podvig dana definitivno pripada Siget Geodetima koji su nadjacali golijata EON-a cuvenog BOT-a koji jos uvijek ostvaruje velikih 340 stasta, sto je cinilo se moralo biti dovoljno naspram geodetovih 240! Ipak random ne voli botove pa je bot pomalo neshvatljivo dao samo jedan gol iako je na dva mjesta probio gostujucu obranu. Na kraju 2:1 za geodete i sedmokolo kupa!

Za kraj treba izdvojiti i pobjedu BABA RYK nad pjesnikom markichem i njegovim Supermenima i Zagorima od visokih 4:2 uz napomenu da je markich imao cak 92% posjeda!!! Eto sto su dobre kontre i po koji SP, ali i opomena svima da bez jakog napada nema ni puno golova!

U iducem kolu puno zanimljivih parova. Izdvajamo Majstori - Napushene Deve, Relax - Zgubidani, BRDOVEC UNITED - Lako cemo, NK Juris - NK Nevidljivi, Sanjas United - Shashosi, FC Jug - Majstor s mora, FC Jazavci - Preksavec, ONK Novi Zagreb - Cigla i za kraj Man Utd - Nova Kaledonija :)






Post je objavljen 20.09.2006. u 18:27 sati.