Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/grungefreak

Marketing

...Bullet the Blue Sky...

eto, već sam drugi dan doma, malo sam bolestan, pa nisam u školi smijeh , pa sam odlućio napisati novi post! u ponedjeljak je Bibi i meni bila mjesećnica tj. zajedno smo 6 mjeseci!! nemoram ni govorit da je to najboljih 6 mjeseci mog života cerek!

uglavnom, u subotu je bila u Boogaloo-u neka slušaona, tj. svirao je neki Pearl Jam tribute bend, pa smo mislili (biba i ja) zaletit se tamo i čuti! dakle, nakon što smo se izljubili i darovali se (ja sam dobio majicu od Pearl Jama!!!!, a njoj samo poklonio majicu od Vice Squada), pošli smo na vlak! u zg smo došli oko 19h i odlučili smo da idemo do Malog Mede na ćevape i pivu, no kada smo došli, bilo je jako puno ljudi i nije bilo mjesta! čudio sam se tome što tamo zalazi jako puno alternativaca, no razlog je bio više nego očit, naime tamo se poslužuje jedna jako dobra crna piva čija je cijena 8kn (pola litre, točena)! i tako smo se zaputili prema Importaneu i tamo pojeli ćevape njami! nakon što smo se najeli, otišli smo do Konzuma po pive, a tamo smo sreli Žaju i Bjelića (frendovi iz škole), i oni su rekli da idu pred čvaru! malo smo se dvoumili, pa sam nazvao ritza da vidim gdje će on! i tak smo se dogovorili da čemo se naći kod čvare (jebeš tribute bend, pravu stvar ću vidjeti 26.09. rofl) i krenuli mi na bus! kad smo došli, malo smo se družili sa žajom ispod mosta, koji je vrvio od punksa i skinsa, gledali kako se na "zagrebački" način miješa bambus i čekali ritza. Kad je došao, s njim smo se premjestili na klupice i tam smo pili i pričali! stalno je netko dolazio žicat, pa se našla dva lika koji su bili presmiješni, jedan se nije mogao nadivit bibinoj majici! i tak, oko 22h smo krenuli prema čvari po ulaznice! kad smo ih kupili, vratili smo se do ritza, gdje se već skupilo pun kurac ekipe i tamo još bili kojih pola sata! u čvaru smo ušli oko 22:40h, te smo se smjestili pored ulaza! U prvoj dvorani se puštao 80s disco i pop i tome slično (a-ha, madonna, eurythmics, michael jackson itd), a u drugoj dvorani kak sam skužio rock! Uglavnom, biba i ja smo ostali u prvoj dvorani gdje smo se tak naplesali, pogali sa ekipom...ma bilo je ludo, puštali su stvari koje nisam čuo 100 godina (Uptown Girl, Sweet Dreams, Like A Prey...)! cijelo vrijeme smo izvodili neke plesove, smijali se, ma je vam nemogu opisat kak smo se mi zabavili! Bilo je kul vidjeti koliko je alternativaca ustvari plesalo i skakalo, fakat je bilo odlično! Uglavnom, otišli smo oko pola dvanaest jer smo morali hvatati vlak za Ivanić! Kad smo došli, otišli smo do Gene, gdje su bili frida, eva i liška i tamo smo ostali sa njima do 01:45h kad je biba otišla doma!
Uglavnom, tako smo mi proslavili naših 6 mjeseci kak smo zajedno i bilo nam je jebeno!!!!

Inače u zadnje vrijeme skidam muziku sa neta preko torrenta, za sada sam skinuo novi album od Mastodona (Blood Mountain), novi Audioslave (Revelations), novi Isis (In The Absence Of Truth) koncert Mars Volte (Scabdates) i pokušavam skinut koncert od Soundgardena na kojem ima 2 neobjavljene stvari!

Evo, fakat više neznam što da pišem, ak sam nekaj zaboravio, dopisat ću!
Pozdrav


U2
Bullet the Bly Sky

In the howling wind comes a stinging rain
See it driving nails into souls on the tree of pain
from the firefly, a red orange glow
See the face of fear running scared in the valley below

Bullet the blue sky
Bullet the blue sky
Bullet the blue
Bullet the blue

In the locust wind comes a rattle and hum
Jacob wrestled the angel and the angel was overcome
Plant a demon seed, you raise a flower of fire
See them burning crosses, see the flames, higher and higher

Bullet the blue sky
Bullet the blue sky
Bullet the blue
Bullet the blue

This guy comes up to me
His face red like a rose on a thorn bush
Like all the colors of a royal flush
And hes peeling off those dollar bills
Slapping them down
One hundred, two hundred
And I can see those fighter planes
And I can see those fighter planes
Across the mud huts where the children sleep
Through the alleys of a quiet city street
Take the staircase to the first floor
Turn the key and slowly unlock the door
As a man breathes into a saxophone
Through the walls we hear the city groan
Outside its america
Outside its america

Across the field you see the sky ripped open
See the rain come through the gaping wound
Pounding on the women and children who run into the arms of america


Poslušajte svi ovu stvar, prejebena je!!
peace


copy/paste sa muzika.hr:
U suradnji s Menartom, HTV je dobio ekskluzivno pravo na emitiranje duplog live DVD-a "Live At The Garden" snimljenog 11/11/2003. godine u New Yorku. Koncert će se emitirati prije zagrebačkog koncerta (26.9., Dom sportova), točnije u subotu 23. rujna u 23:40 sati na prvom programu.

HTV će emitirati sat vremena programa, a integralnu verziju DVD-a možete kupiti u svim specijaliziranim trgovinama.

A 25. rujna u 23 sata na Otvorenom radiju emitirat će se snimka koncerta održanog 1. rujna ove godine u Barceloni.

by thumbup

Post je objavljen 20.09.2006. u 15:52 sati.