Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/najdosadniji

Marketing

neki drugi bigbraderi


" ...Veliki Brat im se obraća i obaveštava ih o prvom dnevnom zadatku koji moraju da ispune.
Zadatak se zove „Toalet pesme“ i od sada pa u narednih dvanaest sati, kada se upute u toalet, pre nego što uđu moraju da otpevaju refren svoje najomiljenije pesme držeći se za dršku vrata od toaleta. Da bi zadatak bio uspešan ukućani ne smeju da diskutuju o tekstu pesama tj. podsećaju druge ukućane na tekst ako su ga zaboravili, ne smeju da zaborave da zapevaju pred ulazak u toalet, kao i da se uhvate za dršku od vrata toaleta. Ukućani se smeju i misle da je ovo super zadatak i da će se ovako još bolje upoznati... "

http://www.velikibrat.co.yu/news/day3.354.html


" Srba, zvani Četnik, izbačen je prvi iz kuće "VB", na osnovu glasova ukućana koji su rekli da im je smetao njegov politički stav, mišljenje o homoseksualcima i često psovanje.

"Moj Srba je moralni pobednik u ovoj igri. Veoma je komunikativan, zabavan i zanimljiv, što ne bih mogla da kažem za ostale ukućane" rekla je Biljana Josijević.

"Veliki brat očigledno ne poštuje različitost. Kako neko sme javno da govori o svom seksualnom opredeljenju, a neko drugi ne sme da iskaže svoje mišljenje" pita se ona.

Iako je jedna od ukućanki izjavila da ju je Srba muvao, njegova supruga nije bila potresena time.

"Ta Anamarija, što mlati gde stigne, je možda uvredjena što je on nije startovao. Ne bih mogla da ga sprečim da me prevari, ako bi tamo bio zatvoren 100 dana, ali ne bi on to uradio ni sa njom, ni sa onom Veselinom koja je godište njegove majke. To su gluposti" zaključila je ona. ... "

http://www.mtsmondo.com/news/vesti/story.php?vest=30853

Post je objavljen 20.09.2006. u 15:04 sati.