Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/getyourgunn

Marketing

da se javim...

Danas je bio jedan zbilja dobar dan. Mislim, u školi nikaj novog,a to je super. Sam se zezamo i kaj se tiče onog dogovora Sven, neće nikaj bit od tog. Jer ja ću dobit kulju iz kemije. Uglavnom je sve po starom. Samo čekam vikend da opet odem van u Ziher, da se skupimo svi… Inače 7.10. slavim rođendan s Anitom, Guštinom, Bojanom i Vedranom. Ovaj vikend se moramo sve dogovorit. Tak da znate, pozvani ste uglavnom svi. pravi mi je 6.10. i pada na petak. Great!! U petak naravno fafam, a kaj će tek bit u subotu… :)
Joj, sad kad se sjetim da moram učit latinski, objesila bih se za prvo drvo.
Još večeras idem na testiranje iz engleskog , a trebala je Dina sa mnom. Sad se razbolila pa pem sama. Al nije problem. Eto, sad me zvao Bruno da svratim do Zihera, da su tam on i još neko. Neam blage, nisam skužila. Žao mi je Bruno, al sad sam došla doma. Prije pol sata, tako da nikaj… drugi put.
E, nebi ja sad čamila u školi. Nadam se da vam se sviđa dizajn. A ako i ne, kaj me briga. Ja sam zadovoljna. Totalno je… cool!! I ja sam cool!!! Sad još samo Lola treba nadopunit ovu misao svojom rečenicom. Draga, bilo bi vrijeme da ostaviš kakav comment.
Danke svima za komentare. Odgovorim čim stignem. Mada samo čekam telefonski račun za deseti mjesec. Starci će me razapet. Ak ne budem koji vikend mogla van znate zbog čega je. A ne mogu ja. Moram pričat na telefon i bit na internetu. Ne mogu si pomoć.
E kak je ova žena iz vjeronauka luda!! Tam nam neš sere kako je Bog ovo pa ono. Mislim stvarno. Ja nisam neka prevelika vjernica, zapravo neam pojma kad sam bila zadnji put u crkvi… a znam, za svoju krizmu. A ona tam traži da analiziram kaj je Duh Sveti ili Krist… a daj, kome se uopće da razmišljat o tome?! Ko' oće sam neka da, meni je to dosada. Uz to, samo me zanima koliko vjeruje nas u sve to??! Mislim na Bibliju i Crkvu. Neću se zamarat s time. A kad je pitala Svenčija nije znao sročit par riječi… joj, Sven, jesi lud!!!
Eto, to je to… od mene… dok ne smislim nekaj bolje.

eh da, jel ima ko kaj od Alice In Chains??!
Pusa svima!!!

ovo je najbolji pjevač na svijetu, moja ljubav:
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 20.09.2006. u 14:17 sati.