Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zligirl

Marketing

We enjoy, we have fun...

Placate li vrecice u ducanima?
Jasno da placate. Svi placamo. Placam i ja. No kakve? Pritom ne mislim na materijal izrade vec obojenost (gle aklimatizacije, skoro napisala stranacku) i isaranost iste.

Meni je recimo nepojmljivo, a vidim da se u nas nosi, dati 50- 60 lipa za vrecicu koja je "brandirana" tj na njoj je otisnut logo, slogan ili je jednostavno u bojama tog ducana.

Nakon placanja a prije utrpavanja, provjerim racun, te ako je vrecica naplacena a nije cisto bijela ili, eventualno, nekog humanog karaktera (cuvajmo sume, kupujmo hrvatsko, razmisljajmo objektivno, perimo noge i zube i sl), vratim je i zatrazim cisto bijelu ili povrat svojih lipica. Nelogicno mi je reklamirati nekoga i to jos platiti. Smatram, pobrkali su loncice. Hoce li da svijetom ponosno nosim njihove boje i slogane, platit ce oni meni. 50 lipa, 50 lipa.

Kako me pritom dozivljavaju razne tete i striceki, ne bih. Jutros je u jednom takvom trazenju povrata cak i voditeljica poslovnice trebala. Jest da sam joj ozbiljno pokvarila dan i dala temu za narednih par dana, no...

thumbup



Post je objavljen 20.09.2006. u 12:36 sati.