Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/0mourning0palace0

Marketing

---exeunt omnes---

danas sam shvatila kolko je moja kosa zapravo plava.. tp je veliki zaključak jer sam ja cijelo vrijeme živjela u uvjerenju da imam smeđu kosu.. i vidla sam neku svoju sliku s mora kad mi je frendica speglala kosu (to je inače posve nepotrebno jer imam ravnu kosu da ravnija ne može biti, ali dobro..).. to je bilo još u vrijeme kad sam imala dugu kosu.. sad mi je žao kaj sam se ošišala.. bu-hu.. oke.. sad se više neću šišati.. ja bi svoju kosu :( i kad mi kosa bude duga kupit ću si peglu i bit će baš super...
dobro.. nemojte komentirati ovo gore... to je bilo za moju dušu.. jednostavno mi je dosadno doma.. jako sam hyper a sama sam doma pa ne mogu nikoga gnjaviti.. jebem vam mater. zakaj ste svi u školi?? koji još ide srijedom u školu??
uglavnom.. nije mi zabavno doma.. na netu sam od 8 ujutro jer sam se morala tad dignut jer sam morala popit jebeni antibiotik prije kojeg moram pojest nekaj.. tak sam si ja napravila čokolino i popila tu jebeno veliku tabletu (imam ih još samo 24) i htjela opet otići spavati ali nisam mogla pa sam otišla na net..
ima jedan problem.. u budimpešti su neki neredi pa možda nećemo ići.. to je nemoguće jer ja moram otići u tu jebenu budimpeštu.. imam novu putovnicu pa nije fora dok je prazna.. štogod... ugl.. ja idem sama ak treba.
saznala sam još da ipak nećemo ići na izlet u italiju prek proljetnih praznika kako se donedavno mislilo već u mjesecu ožujku. to je super jer sam ja prek proljetnih u malinskoj i niko me ne može zaustaviti.. samo nek neko proba.. neću biti odgovorna za svoje postupke..
izgubila sam glas.. iliti ne mogu pričati.. baš kul..
da.. i moram napomenuti da sam tužna zbog jednog jako tužnog događaja koji se jučer dogodio... no




Post je objavljen 20.09.2006. u 12:09 sati.