Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/plavokosa

Marketing

ROĐENDANI

E pa dragi moji,

nisam se javljala sto godina...vise onako citam druge blogove, a svoj nikako da uredim do kraja i da redovito pisem. Hm...obecajem da cu se popraviti:)..a znate kako kazu...obecanje ludo radovanje.

U svakom slucaju dragi čitatelji, danas je jednom predivnom dečku rođendan, pa koristim ovu priliku da mu čestitam ročkas i da se super zabavi. Đuka nam je svima uljepšao život onog trenutka kada je ušao u nas život. Svaki dan me nasmijava, obogaćuje moj život svojim smijehom i ludim idejama. Jednostavno ljudi moji moj život ne bi bio ni upola toliko zanimljiv koliko je postao njegovim ulaskom.

A dragi moji da vam pricam....kada se rodio....vidjela sam ga vec nakon par dana (da vam šapnem uopće nije bio tako zgodan koliko je sad) i one male rucice, i nogice....misek mali smrezurani:). Ali vec za par sati mi je postao naljepša beba na ovome svijetu i od toga dana......on je moja najvece ljubav. Bilo je dana i još ih ima kad je bahat i bezobrazan, ali to mu ne zamjeram puno jer ce se iskupiti dolaskom u Zg za vikednd. Iskreno dragi moji, osjecam da ce me iznevjeriti jer ce ostati kod kuce da sa svojom ekipom proslavi rockas....E duka....ne zamjeram ti...mozes doci drugi vikend....Jos kad bi samo saznala da li ima curu????

Pa da privedem ovo bljezgarenje kraju, jer ponestaje mi ideje, a u trenutku kada mi ponestaju ideje mogla bi svasta napisati....a to ne bi bilo dobro.....

Stoga.....šaljem ovu tortu samo za mog DUKU.....LEGENDU

Post je objavljen 19.09.2006. u 13:26 sati.