Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/plavisafir

Marketing

Bože, bože što sve žena može...


...još ako je vatra ispod njene kože!!!

Znate li vi da navodno žene s crvenom kosom u pravilu imaju bogatiji seksualni život onog koji imaju plavuše, brinete ili crnke, tvrdi njemački stručnjak.
Dr. Werner Habermehl, seksolog i istraživač iz Hamburga, proučavao je seksualne navike svojih sunarodnjakinja i grupirao ispitanice prema boji kose.
Istraživanje je pokazalo da su vatrene crvenokose svakako dostojne reputacije koja ih prati, izjavio je, dodavši kako te žene prednjače i po broju partnera i po učestalosti seksualnih odnosa.
Ako žena boji kosu u crveno, to može biti znak da je spremna za promjenu partnera, tvrdi Habermehl. «
Mislim da boja kose eventualno može utjecati na našu psihu… na naše vlastito mišljenje o sebi i na način kako se osjećamo sa određenom bojom kose…..

Image Hosted by ImageShack.us


I ja se tom smijem...kaj ja znam nekak čist sumnjam da bu boja kose utjecala na moj život ....no imam frendicu kaj misli da se za plavušama više okreću nek za crnkama ..hm ja neznam al znam da dobacuju svakave komentare,al mislim da to nemam veze sam s kosom nek sa cjelokupnom pojavom, kaj ja znam ...
No kaj vi mislite o tome?! Ja osobno mislim da nije bit u kosi neg u onom kaj je žena u sebi ..ak nije vatrena , strastvena i lagano "divlja" u sebi ,nekak mi se čini da joj nebu niš pomoglo da bude njemu "kurva" u krevetu a dobra ženica u kući!


Post je objavljen 18.09.2006. u 18:17 sati.