Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/irida

Marketing

PONEDJELJAK: NUMEROLOGIJA

18.09.2006.g.

DVADESET DVA

22
je broj velikih arkana u tarotu, on predstavlja očitovanje bića u svoj raznolikosti u tijeku njegovog života. Ovaj broj je simbol svih prirodnih oblika i svega stvorenog života.

Na osobnoj razini ovaj broj može ukazivati na nestabilan život, krivi put, neuravnoteženost, na potrebu za okretanjem nove stranice i za konstruktivnijim životom.

11X2=22

JEDANAEST I DVADESET DVA:


Ovo su jedini dvocifreni brojevi koje numerolozi smatraju izuzetno važnim za temeljitu analizu vlastitih imena.Prvo o broju Jedanaest. Ovo je broj otkrića i inspiracije. Osobe Jedanaestice imaju sve karakteristike vizionarske Devetke, ali na višem stupnju. 11-ca je nadarena svim "ženskim" vrlinama Dvojke, ali bez ijedne mane - Jedanaestice sviraju "drugu violinu" samo onima koje iskreno smatraju superiornijim od sebe! Međutim, ni one nisu bez mana, a to su neuspješni idealisti, osobe koje duboko vjeruju u istinu i vrijednost principa. Drugim riječima, one mogu biti toliko zaljubljene u svoje ideale da zaboravljaju na praktične potrebe i želje drugih.Sve skupa, Jedanaest je poželjan i sretan broj i osobe u tom broju ostavit će pozitivan trag u životu, što će im donijeti poštovanje i divljenje (iako ne uvijek i u ljubavi!) onih koje susreću na svom životnom putu.

Za razliku od Jedanaestice;
DVADESET DVA
je možda najpoželjniji broj, broj istinski velikog čovjeka, i u sebi sadrži najpovoljnije osobine drugih brojeva. Ovaj broj, tvrde mnogi, ima energiju Jedinice, harmoniju Dvojke, briljantnost Trojke, marljivost Četvorke, temperament Petice, pouzdanost Šestice, maštovitost Sedmice, darovitost Osmice, idealizam Devetke i vizionarstvo Jedanaestice!

Pa ipak, Dvadeset dva nije samo broj mudrosti i vizionarstva, može biti i "gospodar crne magije", dakle osoba koja kreće putevima nastranosti i perverzije! Zato je 22 ponekad i broj Odmazde tj. vrlo ružnih, svirepih i slijepih osvećivanja.


Post je objavljen 18.09.2006. u 00:04 sati.